Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2008, 07:55 PM   #17 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: The secret i izledikten sonra

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
ben indiremedim bana free user olarak limiti aşmışsınız diyor,premium user olmam gerekiyormuş :(((
ben istediğim halde benim istekleim neden olmuyor:(( şu küçücük istek bile..
rapid de free user larda sınır var. aynı gün içerisinde indirdiğiniz dosya büyüklüğüne bağlı olarak, en fazla bir saat falan beklemek durumundasınız.
benimde sn. shamanic' in gibi olmasını istediğim ama bir türlü olmayan durumlarım var. elimde yaklaşık 150 tane film ve hatta lost 3 sezon var. her hafta sonu bi film izlemeyi planlıyordum ama her hafta sonu bişey çıkıyor. bazılarında çalışıyorum ama bu ve benzeri durumlar üzücü değil.
+ bu şekilde düşünmemelisiniz. "ben istediğim halde benim istediklerim neden olmuyor"
sende çok iyi biliyorsun ki negatif düşünceler daha güçlü. ve bir sonrakini çok hızlı olarak hayatına sokar.
ben orta okul lise yıllarında fena halde arabesk takılırdım. ve bu durum belirli bir zaman sonra beni yorar hale geldi. hep kötü düşüncelere dalıyordum, sıkıldım. ama şimdi her tür müziği dinliyorum. ve moralimi yüksek tutmanın, günü yaşayıp daha mutlu olacağıma inanıyorum. aklımıza hep üzücü durumlar gelir çünkü sağlam yer kaplarlar zihnimizde. biraz iyi yaşanmışlıkları düşün ve yaşanılan her ne olursa olsun kesinlikle senin iiliğin için yaşanmıştır. yeterki bardağın dolu tarafından bakalım. üzülünce günlerin kötü geçeceğine, seni mutlu eden iki satır iş yap ve günün mutlu geçsin.
sağlıcakla ve ışıkla kal...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla