Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2008, 12:54 PM   #12 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: The secret i izledikten sonra

The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!

You have requested http://rapidshare.com/files/31809856/Secret.rar (82268 KB).

Download via Level(3)
Download via Level(3) #4
Download via GlobalCrossing #2
Download via Level(3) #3
Download via Cogent #2
Download via Cogent
Download via TeliaSonera
Download via GlobalCrossing
Download via TeliaSonera #2
Download via Level(3) #2
Download via Teleglobe



rapid beni çokmu seviyor anlamadım akşam yatmadan önce indirmek için link e tıkladım ve şanslı dakikadasınız dedi, kodu girmeden indirmeye başladım. fakat akşam indirdiğimi açamadım. yine indirmek için rapid e tıklamadan 1 yada 2 saniye önce yine şanslı dakikadayım dedim ve link e tıkladım. rapid de benim şanslı dakikada olduğumu teyid etti, yine kodu girmedim. şimdi iniyor.
ewet çağırıyoruz. inanıyoruz. ve oluyor. ama içinizde bir yudum şüphe olmadan kendinizinmiş gibi düşünün. oluyor. bu kanım sadece rapid örneğinide içine almakla beraber gerçekten yaşanmıştır ve sadece ben yaşamadığımı da biliyorum.
sanırım büyük miktarları çağıramıyorum. ama olacak. eminim. son bi kaç gündür anlamsız sıkıntılar ve anlamsız mutluluklar yaşyorum. artık sıkıntılarla başedebiliyorum. hiçbirşey yapamazsam derin nefes alıp veriyorum. yüzümü yıkıyorum. mutluluklara diyecek bişey yok zaten anlamsız olmaları daha mutluluk verici. güzel haber duyma dileklerimizle.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla