Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2009, 02:27 PM   #39 (permalink)
Turhan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Bir kaç küçük ipucu ;)

Merhaba arkadaşlar, Hyperviperin verdiği teknik çok ilginç olmakla birlikte benim yaşanmış bazı sorularım var Hepiniz hatırlarsınız duymuşsunuzdur Süperloto da ikramiye 50 milyona çoktığında benim düşüncem ikramiyeyi alınca peşime mafya bulaşacakmı, parayı alıp yurtdışınamı kaçsam, ne kadarını eşe dosta dağıtacağım ne kadar adil olur, patronuma ne diyeceğim vs vs. Parayı nasıl harçıyacağımı bile düşünememiştim bu sorunlardan. Bilinç altıma birsürü sorun vermiştim. Neyse sonra 22 milyonu alınca :) şaka şaka bana çıkmadı. Yani bu teknik pek işe yarar gibi gelmiyor bana. ben tecrübe ettim bu tekniği bilmeden uyguladım. İşe yaramadı. Eğer olayla ilgili bir sorun görüyorsanız beyniniz sizi korumak adına olayın gerşekleşmesini engelliyebiliyor. Tercihleri pekte doğru olmuyor ama onun asıl amacı sizi korumak olduğundan tehlikeli bulduğu durumdan sizi uzaklaştırıyor. eğer dileğinizle ilgili bir sorun yaratırsanız dileğinizi sizden uzak tutabilir. Belki doğrusu bilinç altımızdaki engeli kaldırmak. Yani bilinç neyi tehlikeli bulup engelliyorsa onu bulup temizlemek.Bunu bir tartışalımmı??
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla