Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2009, 11:03 PM   #1 (permalink)
fgceker
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

R.Şanal'ın Kuantum kitaplarını sipariş vermiştim.Kitaplarımdan ilk gelen Kuantum Sıçrama oldu ve bir gecede soluksuz bir şekilde kitabı okuyup bitirdim.

İçindeki bilgilere ne kadar açmışımda haberim yokmuş.Okudukça heyecanım arttı.Satırlardaki yaşanmışlıklar adete beni sardı.Evet evet bende böyleyim,bende de bunlar var... deyip durdukça şaştım kaldım.Sanki aklımın bilmediğim hiç dokunmadığım yanlarını su yüzüne çıkartıyordum.Okurken kah hıçkıra hıçkıra ağladım kah katıla katıla güldüm...

Kitabı bitirdiğimde derin bir soluk aldım ve gördüm ki omuzlarıma yerleşmiş yıllardır gitmeyen o katılık bir anda yerini rahatlamaya bırakıvermişti.

Hayatımı yaşadığımı düşünürken yaptığım mini minnacık hataların yada önemsiz sanıpta kullandığım cümlelerin hayatımın yönünü nasılda değiştirdiğini.
Başıma gelen olumsuzlukları neden yaşadığımı,sanki bir kısır döngüyü yaşarmış gibi yaşadığım hatalarımı neden sürekli tekrar edip durduğumu öyle güzel anlatıverdi ki bu küçücük ama kalbi bir o kadar büyük bu kitap bana,sanki içimdeki o,sürekli ''bu işte bir terslik var'' diye huzursuzluk yaşatan duygumuda alıp gidiverdi.

Kitabı bitirdiğimde kaçtığım,ama sürüngen beynim yüzünden kaçtığımı fark edemediğim bütün gerçekler gözümün önündeydi şimdi...

Ve artık ben şimdi;tam istediğim gibi bir geleceği nasıl yaratacağımı çok iyi biliyorum.Bunun için gerekli olan her türlü donanıma sahibim, (iş sadece kırtasiyeye gidip bir top faks kağıdı almaya kaldı renk renk kalemlerim zaten var ) komik olan kısmı ben bu donanıma tüm yaşamım boyunca sahipmişim ama tam olarak farkına varamamışım.

Miyop olmama şaşmamalı, Acaba daha neleri göremiyorum.Kitaptan görme bozukluklarının gerçekleri görmekten kaçmaya bir tepki olarak oluştuğunuda öğrendim.

Şükürler olsun Allahım R.Şanal'ın bu güzel satırları yazıp bizlerle paylaşmasına izin verdiğin ve banada bu güzel satırlara ulaşıp okuduklarımı anlayabilme ve hayatıma alıp uygulayabilme fırsatı verdiğin için.Milyonlarca kez Şükürler Olsun

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla