Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 11:43 PM   #14 (permalink)
werta
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 2
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
werta is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler Müziğin Neresinde?

Alıntı:
known Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birşeyler saklanıyor demiyorum, yanlış anlaşılmalar olur diyorum. yanlış lanse edilen birşey de yok açıkçası. gayet masum bir soru soruluyor.
internetten programı bulur, ayrıştırırsınız diyorsunuz. Bunu herkes yapamayabilir. Benim söylemek istediğim böyle bir site yapılıyorsa, bunun tekniğide neden söylenmesin? bu soruda ve sorgulamada yanlış birşey yok.
sonuçta bu ayrıştırma işlemi en azından site yöneticileri tarafından biliniyor. Eğer bunun yöntemi söylenmiyorsa bu neden olabilir? Bu mp3 leri dinleyen insanların yararı için mi? insanlar birkez bu ayrıştırmayı yaptıklarında bir daha bu üretilmiş mp3 leri dinlemezler diye mi? böyle birşey yok. insanlar bu yöntemin faydalı olduğunu biliyorlar. Bu yüzden yine oluşturulmuş mp3 leri dinleyeceklerdir. o yüzden ben yine yöntemi bilen arkadaşlara sesleniyor ve soruyorum hangi programla ve nasıl?

Ne yazık ki site yönetiminden bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama ve insanları bilinçaltında değilde reel olarak rahatlatabilecek bir açıklamaya erişemedik. Bir de gayet masumane sorulan bu sorulara git programı nerden bulursan bul vari konuşmaları çok yakışıksız ve site kalitesine uyuşmaz bulmaktayım. Site yönetiminin bu sorulara akılcı ve mantıklı bir aıklama yapmasını bekliyoruz. SAygılarımla.
werta isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla