Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2009, 10:22 PM   #29 (permalink)
hayathan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nice
Standart Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

Alıntı:
Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benimde bugun basıma ilginç bişey geldi iki arada kaldım yaa lütfen yorum yapın :S

bugun hava çok sıcakdı ve çoook yorgundum metrobüse binicektim ama hep dolu gelir oturma sansım olmaz evimde karsıda bide o saatte akşam trafigi var yani metrobüsten indikten sonra bende bunlar için olumsuz düşünmeyi bırakıp bu 2 kçk şey için denemeye karar verdim...
öncelikle bomboş bir otobüs hayal ettim ki o durakta bos gelmesi imkansızdır genelde aynen akşam 6 da trafigin olmamasının imkansız olması gibi ... hayal ettim bindigimi rahatca oturdugumu falan rengini bile hayal ettim yesildi :D ve 2 dkkaya kalmadı yesil ve bombos bir metrobüs geldi şok oldummm :S aynısını trafik içinde yaptım bombos yollardan geçtimi hayal ettim falan ama malesef trafik için işe yaramadı :( ilki tesadüfmydü yoksa trafigi imgelerken bişey mi kaçırdım secret varmı yok mu ehehehe :D

Bunun için Evrendeki tüm kapılar sevgiyle önümde açılıyor" demek benim için yeterli oluyor.
Olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum ve şu durakta ineceğim otobüsün 3 sn içinde durakta önümde durmasını seçiyorum" demem yeterli oluyor.

ama ben hala para ile ilgili çok fazla şey yaratamadım

Temmuz 2008 deki cep telefonum "artık beni bırak beni bırak" diye feryat ediyordu. Başına gelmedik aksilik kalmamıştı. Ben ise işsiz olduğum o günlerde yeni bir telefona nasıl kavuşacağımı bilemez haldeydim. Tam da o günlerde heykeltraş ve kuantumcu bir sanatçının atölyesinde asistanlarıyla çekim yasasını denemeye karar verdim. İşi çok ciddiye almadan gırgır ve şamata ile asistan kızların siyah cep telefonlarına bakarak: "Ben de siyah renk güzel bir telefonu en kısa sürede-Ağustos 2008 de almayı kabul ediyorum, onu çok istiyorum, benim olmalı, çok güzel " diyerek ve o telefonlara iştah açıcı yemekmiş, ya da çok sevdiğim, özlediğim bir şeymiş gibi özlem ve istekle konuştum.
Hiç haberim yokken o günlerde key ödemelerinin yapılacağı haberi dönmeye başladı.
Ben yok ya bana gelmez derken her bulduğumda kendimi O parayı hakediyorum, o para bana sevgiyle geliyor" dedim. Asla hırslanmadım, asla ısrarcı olmadım.
Parayı 07 ağustos ta aldım 08 Ağustos ta siyah telefon benimdi.. :D
Ayrıca o telefonu aldıktan bir gün sonra gece 10,00 da elimden kaptırdım. Gece yarısı ben polislerle pangaltı sokaklarında kapkaççı aradım.

Sabaha karşı 03,00 te telefonum sivil polisler tarafından elime teslim edildi. onu istediğim için Evren bana göndermişti ve bana bağlamıştı. O nedenle de telefonum gaspçıya yar olmamıştı.

Bir şeylere hırslanıp güç gösterisinde bulunmak için istediğimizde elde edemiyoruz. En azından ben o isteklerimi elde edemiyorum.

Hayattan gerçekten sevgiyle, severek ve çok isteyerek ama ısrar etmeden istersek istediğimiz bizim oluyor.

Başka bir konu altında; Annemlerin oturduğu daireyi farketmeden severek istememi ve 6 ay içinde o daireyi aldığımızı,
10 yıl çalıştığım bankada işe başlamadan bir yıl önce yine gittiğim şubesinde ben bu bankada çalışmak istiyorum evet çalışmak istiyorum" deyip 6 ay sonra bu kez abamın zoruyla bankaya girişimi anlatmıştım..

tüm örneklerimde isteklerimi hırsla ve güç kullanarak değil, Severek, imrenerek, içimden gelerek istediğimi kendime ve sizlere farkettirmiş oluyorum.
hayathan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla