Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2009, 09:27 PM   #30 (permalink)
chelik
Teğmen
 
chelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 100
4 Mesajinıza toplam 16 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
chelik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi

Bugün 4.gün ve bu kadar kısa zamanda belirgin değişiklikler olması beni ister istemez şaşırtıyor. Mesela düne kadar ilk 3 gün yoğun bir öfkelenme oluyordu ara sıra. Bu öfke ise eskisi gibi kontrol edebildiğim yada bastırabildiğim bir öfke değil, tersine kontrolü mü kaybetmeme neden olabilecek bir öfkeydi. Yani eski öfkeli hallerime göre çok farklıydı. Allahtan yalnızdım da kimse nasibini almadı :) Bugün 4. gün ve öfkeye dair ne bir iz nede bir belirti kalmadı. Hatta kendimi sinirlendirmek için elimden geleni yaptım. Kafamda nefret ettiğim ve taamülsüz davrandığım olayları kurguladım ama öfkeye dair hiç bir şey yok. Tersine içimdeki ses daha anlayışlı davranıyor artık. Düne kadar beni kızdıran olgulara dinamit gibi patlayan o ses, şimdi ise olguları sorguluyor ve inceliyor. Kimisi 10 günde bile netice alamazken, 4 günde bu kadar net bir değişim olması ister istemez şaşırtıyor insanı, bilmiyorum bu doğalmıdır?

Şu gibi sorunlarımın da dün itibariyle yok olmaya başladığını farkettim. Öncesinde tırnak kemirme, saçlarımla oynama, kambur yürüme gibi kötü alışkanlıklarım vardı. Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri içimdeki ses beni yoğun bir şekilde uyarıyor: Dik yürü! Çek elini ağzından :) Peki önceden bu uyarı var mıydı? Tabiki hayır! Ben tırnaklarımı kemirirdim ve farkında olmazdım. Ta ki birisi beni uyarana kadar.

Anladığım kadarıyla, bu telkinler güçlü bir iç ses oluşturuyor. Kusurlarınızın farkına anında varmanızı sağlıyor ve "ne çok şey bastırmışız bilinçaltımıza" bunu farkediyorsunuz.

Suçluluk duygusunu dünden beri dinleyemedim. Çünkü dalgalanma yapıyor. Bugün deniyeceğim, eğer sorun olmazsa devam edeceğim.

Sevgiler hepinize...
chelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla