Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Ben sahaja yoga da öğrenmiştim. Sol elime isteğimi Ben adım soyadım ve olmuş gibi -dılı geçmişle ya da şimdiki zamanla yazıyorum. Sonra sağ elimin parmaklarını avuç içimi açık bırakıp kürek gibi yaparak birleştiriyorum. Ardından sol avucumun içinde elime değdirmeden sağ elimle saat hizasına 3-5-7 kez orayı sanki kazıyormuş gibi çember çiziyor ve sonra elimdeki negatif enerjiyi atıyorum. Bunu bir çok defa yapıyorum o anda. Bırakma anım ellerimdeki sıcaklığın geçip serinleme ve hafifleme olması halidir.
Başka bir yöntemi ise Shiri Matajinin fotoğrafı yanına yine yakın geçmiş dılı geçmişte yazdığım dilek mektubunu bırakıyorum. Ben iş başvurularımdan olumlu yanıt almak için yapıyorum.
Cevaplar geliyor ve işe başlıyorum. ama sadece iş dediğim için o niyetlerimde istediğim gibi işler olmuyor deyip bir kaç ay çalışıp çıkıyorum.
Şimdi artık hem niyetimi geniş ve ayrıntılı yazdım, hem de olumlamalarım ve eft m var. En güzel iş benim, en başarılı benim.. :D
İşle ilgili olumlamalar
Evrendeki tüm kapılar önümde sevgiyle açılıyor..
Ben Sevdiğim işi/ şeyi yaparak para kazanıyorum..
Ben kendi işimi kendim yaratıyorum.
Ben kendi işimi kendim yaratacak güçte/yeterlilikteyim.. |