Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2009, 11:03 PM   #35 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

27.GÜN, Derin Saygı


Niyet


Bugün yüreğimi derin saygıya açıyorum. İnsanlarda, mekanlarda, çevremdeki her şeyde ilahi gücün gölgesini görüyorum. Dünyaya sevgiyle, saygıyla bakıyorum.





Ana Fikir

Derin saygı, her şeyde bulunan kutsallığın görülmesi, ilahi ışığın onurlandırılması niyetidir.



Bu şekilde yaşamak, odaklanmada ciddi bir değişim sağlar: Bu andan itibaren dışsal güçlerin kontrolü altında yaşamak kişiye yetmez. Gerçek huşu çok daha derin bir bakış açısı gerektirir –kendinize duyduğunuz sevgiyle başlayan, diğer insanlara şefkate uzanan, yumuşak, huzurlu bir yaklaşım.


Huşu niyeti yargılamayı bütünüyle reddeder. Kişinin diğer insanları yargılaması kibre, kendini yargılamasıyla aşağılık hissine yol açar –bu iki sıkıntı verici titreşim sizi evrensel uyumdan ve hedeflerinizden uzaklaştırır. Oysa kendinize ve diğer insanlara saygıyla yaklaşırsanız, evrensel sevginin destekleyici enerjisini ve uyumlu yardımını yanınıza alabilirsiniz.


İlahi kıvılcım hepimizin ve yaratılan her şeyin içindedir. Çatışmalardan arının ve şefkatle yaşayın –kendinize, çevrenize, ilahi gücü ve yaşamdaki tüm canlılara.





Derin Saygı
Uygulamaları


1-Eleştirildiğinizi hissettiğinizde, yargılamayı bir kenara bırakın ve kabulleniş, şefkat içinde yaşamı seçin. Yaşamınızdaki çatışmaları, tartışmaları, rekabeti azaltın. Yüreğinizi hoşgörü ve affedişe açın –her ikisi de etkili bir bilinç oluşturmanızı sağlayacaktır.


2-Tanrı’nın enerjisini taşıma ve diğer insanlara ulaştırma niyetinizi olumlayın. İlahi gücün lütfu ve sevgisi her an her yerdedir. Tüm lütufların pınarı olan bu ışık kaynağına bağlanın. İlahi kimliğinizi düşünün ve bu düşüncenin verdiği gücü, huzuru kuşanın.


3-Yeryüzüne ve yeryüzündeki her şeye saygı gösterin. Gezegeninizi düşünün ve küresel evinizin kaygılarına, canlılarına yarayı dokunacak onurlu seçimler yapın.


4-Birlik, lütuf ve şükran duaları edin. Yaşamınız için ulvi bir amaç belirleyin.






Derin Saygı Olumlamaları


İlahi kıvılcım hepimizin içinde, hepimizi seviyor. Herkesin eşitliğini kabullenmeyi, buna saygı duymayı seçiyorum.


Yargılardan ve çatışmalardan kurtuluyorum. Düşüncelerimde, sözlerimde, davranışlarımda uyum ve şefkati seçiyorum.


Kendime ve yaşantıma duyduğum saygı her geçen gün artıyor. İlahi özün sağladığı huzur ve sevgi içinde yaşıyorum.


Tüm ruhlardaki ve her canlıdaki değeri görmeye çabalıyorum. Yeryüzünü ve yeryüzündeki her şeyi onurlandırıyorum. İlahi bilinç hepimizi birbirimize bağlıyor.




__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla