Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2009, 11:52 PM   #1 (permalink)
alestason
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: Para Olumlamaları

Alıntı:
hayathan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizi anlıyorum..
Kabuldeyim " deyip sonra burada ne oldu. yada şu anda ne oldu Hadi Üstbenim bana söyler misin deyin.
Genellikle dışımızda çevremizle aynı korkutucu ve gürültücü sesle ve heyecanlı heyecanlı konuşan Ego muzdur.
Bize gerçek cevapları veren o dindin ve sakin sesin adı ÜStBen dir.
Ben Üstbenim e ulaşmak İçin önce Egomu susturmayı seçiyorum:

"Sevgili Egom benimle bu güne kadar yaptığın uzun ve güzel konuşmlar için sana çok teşekkür ediyorum. Ama artık şu andan itibaren Sevgili Üstbenimle daha çok ve daha uzun konuşmak ve mesajlaşmak istiyorum. Şu andan itibaren Sevgili Egom lütfen sus ve omuzumdan Sevgili Üstbenimle konuşmalarımızı seyret" siyorum.
Sonra Sevgili Üstbenime
Sevgili Üstbenim bu olayla ilgili ben hangi korkularımı çalışmalıyım. Bu konu hakkında çalışmam gereken anı bana gösterebilir misin" diyorum.
artık anlar gözümün önüne geliyor. ŞArkılar, tabelalar ve hatta Tv ve sokakta konuşan insanların sözleri bile bana Üstbenim den mesaj olarak ulaşabiliyor.

Sevgililer gününde aslında Sevgi olan ve sevmemiz gereken Üstbenim e ;
Sevgili Üstbenim, Benim Sevgilim yok. Şu evrende benim en çok sevdiğim kim olmalı? diye sorduğumda
TV de müzik kanalında yeni başlayan şarkının sözlerinde cevabını buldum:
"İsmi lazım değil,Baş harfi BEN "
harikasınız hayathan üstbene ulaşmak egomu susturmak benim için hep ulaşılması çok güç bir şeydi bunu yakladığım anlarda çok nadirdir yada belkide yanılgımı acaba yine egommu diye düşündüğüm çok olmuştur ama öyle güzel ifade etmişinizki bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim.
üstbenime ulaşma çalışmalarımda tıpkı bahsettiğiniz gibi filimler sesler klipşer :) bile görüyorum ve duyuyorum ama tüm bunların bana işaret eden bir şeyler olabileceğini hiç düşünmemiştim.
tüm bunlar çalışmamı bölen şeylerdi benim için bu görüntüleri durduramadığım için yarım bıraktığım çalışmalarımınsayısı oldukça fazla.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla