Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2009, 11:07 AM   #2 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

Nurhan'cım,başın sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok acı bir durum.Ölüm,normalde acı bir olay zaten,bir de bu şekilde olunca daha bir acıtıyor..Hayatın bize ne göstereceği belli olmuyor işte, hiç beklenmedik şeyleri ummadığın anlarda yaşatıyor..
Kardeşine Allah'tan gani gani rahmet diliyorum.Sana ve acılı eşine de sabırlar diliyorum..Daha geçenlerde bir arkadaşım benzer bir şekilde aynı acıyı yaşadılar,ailesine anlatmaları çok zor oldu..Burada size büyük bir görev düşüyor..Onların en büyük destekçisi siz olacaksınız..Öncelikle sana güç,kuvvet diliyorum..Zaten güçlü bir kadınsın,bu durumda da gerekeni en iyi şekilde yapacağına eminim..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla