Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 02:07 PM   #32 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

24.GÜN, Ânı Yaşama


Niyet


Bugün, bütün gün boyunca ânı yaşama sanatını uygulayacağım. Geçmişi tekrar tekrar yaşamaktan, gelecek için kaygılanmaktan vazgeçeceğim. Gerçek yaratıcı gücümü şimdi, burada kullanacağım.





Ana Fikir

Şu an sizin için bir fırsat. Zamanınızı geçmiş ya da gelecek hakkında düşünerek harcarsanız hemen şu anda güçlü bir bilince erişme fırsatını kaçırırsınız –rahatlama, eğlenme, güvenme, keyiflenme, huzur bulma fırsatını da. Yaşadığınız ana karşı olan tepkisizliğiniz, Evren’e kendi yaşamınızdaki diğeri hakir gördüğünüz, gündelik işlerle uğraşırken mutlu olamayacağınız mesajını iletir.

Çekici bir yaşam gücü yansıtmak istiyorsanız, yaşamakta olduğunuz her deneyimle etkin şekilde ilgilenmeye başlamalısınız. Yaşamınızın ivmesini belirleyen şey bu andır. Bu an enerji aleminin kapısıdır. Dolayısıyla olmak istediğiniz insan olun – hemen şimdi! Hayallerinizin tamamı gerçekleşseydi neler hissederdiniz? Daha neşeli, eğlenceli, sevgi dolu olurdunuz, değil mi?


Gelecekte yaşanacak bir olayın sizi mutlu etmesini beklemekten vazgeçin. Her ne yaşanıyor olursa olsun, bütün bu olumlu duygulara ve çok daha fazlasına şu an yapacağınız seçimin sihri sayesinde ulaşabilirsiniz. Yaşanan anı bir kenara atmayın –bu fırsat bir daha elinize geçmez.


Ânı Yaşama Uygulamaları

1-Zaman tüneline girdiğinizi –gelecek hakkında kaygılandığınızı ya da geçmişi tekrar yaşadığınızı- hissettiğinizde hemen yaşadığınız ana odaklanın. Aklınızdaki düşünceye şükranlarınızı sunun ve bırakın. Şu olumlamayı yapın: “Bu ânı ve güven içinde yaşamayı seçiyorum. Gücümün kaynağı yaşadığım andadır. Şu an değerli enerji yaratmayı seçiyorum.”


2-Yaşananları hakir görmekten –ve gelecekteki güzel günleri beklemekten- vazgeçin. Yaşadığınız ânı önemsiz görmeden önce barındırdığı seçenekleri göz önüne alın. Çevrenize odaklanın, düşüncenizi değiştirin, çevrenizdeki güzellikleri görün. Yaşadığınız ânın enerjisinin kontrolünü elinize alarak değerler yaratın. Olmak istediğiniz insan olun –hemen şimdi!



Ânı Yaşama Olumlamaları


Geçmişten kurtuluyor, geleceğe güvenle bakıyor ve ânı yaşıyorum. Yaşadığım an benim için çok değerli.


Önemli olan tek şey şu an. Sonuçları ne olursa olsun şu anda yapmakta olduğum işe mutluluk katıyorum. Neşe içerisinde yaşıyorum.


Gelecekteki yaşantımın ivmesini yaratan şey şu ânın enerjisidir. Korku ve kuşkuları bir kenara bıraktım. Şu an mutluyum!


Yaşamım her gün yeniden yaratılan bir maceradır. Mutluluklar yaratabileceğim fırsatları kolluyorum.


Bu an –ve her an- istediğim insan olma özgürlüğüne sahibim.



__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla