Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 12:22 PM   #2 (permalink)
umutburda
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Manisa
Mesajlar: 18
Tesekkür: 39
17 Mesajinıza toplam 78 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umutburda will become famous soon enoughumutburda will become famous soon enough
Standart Cevap: Güneş Tutulmasının KOÇ Burcuna Etkisi

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Koçlar bugün saat 05:36 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Tam Güneş Tutulması sizler açısından gayet önemli. Şu anda oturmakta olduğunuz yuva alanı içindeki yaşam koşullarının gözden geçirilmesi adına etkilidir. Yani huzur, güvenlik, sağlık, maddi ve manevi olarak sıkıntılarınız var mı bunların tespit edilmesi gerekiyor. Bu problemler, ister kendiniz ister eşiniz, ister anne-babanızla ilgili olsun farketmeyecektir. Burada önemli olan sorunun ana özündeki gerçeği bulmaktır. Bunu bulduktan sonra yapabilecekleriniz üzerinde düşünmelisiniz. Yani bu sıkıntıları çözüme kavuşturmak elinizde ise, bunu muhakkak yapmalısınız. Diyelim ki yapamıyorsunuz veya yapmak istemiyorsunuz. O zaman bu tutulma bütün bu problemleri belirleyici ve artık çözümlenmesi adına ortaya çıkarıcı bir etki yaratabilir. Tutulmanın ikinci etkisi, psikolojik olabilir. Yani şu anda iç dünyanızda kendinizi güvende hissetmemenize neden olan ne gibi problemler yaşamaktasınız. Bunlar çocukluğunuzdan itibaren gelişen olaylar neticesinde mi yoksa yeni mi oluşmuş. Geçmişle alakalı ise, artık büyüdüğünüze göre eskiye bir sünger çekmeli hayatınıza devam etmeli, korku ve baskılarınızın esiri olmamalısınız. Yeni bir sorunsa, mantıklı bir şekilde hareket etmeli, baskıların sizi çökertmesine izin vermemelisiniz.

Tutulmayı olumlu anlamda değerlendirmek için önünüzdeki 18 aylık süre içinde:

1- Bilinçaltınızdaki tüm korkularınızı, geleceğe yönelik tüm isteklerinizi kafanızın içinde oturtarak yeniye yer açmak(iş ve ev hayatıyla ilgili)

2-Yuvanızdaki huzur ve mutluluk için, dış etkenlerin sizi etkilemesine izin vermemek.

3-Sorunlarınızı aile bireyleriyle elbirliğinde bulunarak çözüme kavuşturmak.

4-Dışardaki imajınızla, eviniz alanı içinde ilişkilerinizi dengeye kavuşturmak. Yani dışarıda iyi, mutlu bir insan olup, evinizde huzursuz bir kişi profili çizmemek(veya tersi)

5-Sizi rahatsız eden her ne varsa bunları saplantı haline getirmeden çözmeye çalışmak.

6-Kendinizi iyi tanımak, çekingen davranmamak, herhangi bir nedenle inziva hayatı sürmemek.

7-Çocuklukta yaşananlara takılıp kalmamak, kendinize olan güven duygunuzu sapasağlam ayakta tutmak.

Not: Tam Güneş Tutulmasının ardından aynı saatlerde Aslan burcunda meydana gelecek Yeniay, güven duygumuzu yükseltici ve bizi umutla sarıcı evrenin şifalı bir eli gibidir. Yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi halinde, Güneş Tutulmasının sizler açısından zorlayıcı hiçbir yanı yoktur. Lütfen bilinçli olalım, gereksiz yere tedirginlik duymayalım ve herşeyden önemlisi kendimize olan güvenimizi, hayata olan inancımızı kaybetmeyelim. Bütün sorunlar sevgi, birlik, beraberlik, güven ve sabırla çözüme kavuşturulabilir.
Yengeç burcunda tam tutulma demek... şimdi koç burcundanım, ama yükselenim yengeç, bu durumda bu tutulma, yazılanlardan da çıkardığıma göre beni etkileyecek. zaten etkilerini yaşıyor muşum da haberim yokmuş. aynen yazıldığı gibi hatta. hem o dış sorunlar, hem kendimde hissettiğim değişiklikler, hem de istediğim değişiklikler... umarım hepsi hayırlı olur.
umutburda isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla