Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2009, 07:54 PM   #2 (permalink)
seromoni
Teğmen

seromoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,174
222 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seromoni will become famous soon enoughseromoni will become famous soon enough
Exclamation Cevap: Koruma Kalkanı Telkin İçeriği

"istersen bu koruyucu kalkan gorunmez olur ... istersen birkac kisiye gorunur ... ya da ... sen kimin onu gormesini istiyorsan o kadar kisiye gorunur... ve sen... bu koruyucu kalkani... sectigin herhangi bir sey için kullanabilirsin ... bu zor degil... cunku bu kalkan senin eserin ... ve sen onu vucudunun her parcasini rahatlatmak icin kullaniyorsun... onu kullanmaktan zevk aliyorsun.... onun yayilmasina izin veriyorsun... fizik bedeninin otesine geçmesine.... bunu deneyimleyebilir... alanini istediðin kadar genisletebilirsin ... onu baska bir zaman veya mekana gecmek için bir vasita olarak kullanabilirsin ... unutma ki onu ne kadar cok kullanýrsan o kadar güçlenir..."

Telkini yapmak istiyorum, çünkü çok ihtiyacım var, insanların duygularına karşı çok geçirgenim. :( ancak yukarıdaki kısımda zaman ve mekan değiştirme sözleri beni endişelendiriyor. Ben 2 kez ruhumun bedenimden yukarı çıktığını (o zamanlar 18-19 yaşlarındaydım) hatırlıyorum. Çok korkmuştum. ya bunu tekrar yaşarsam. Bu telkini dinleyipde yaşayan var mı? Kimseyi de endişelendirmek istemiyorum bu yazımlada kimse kendini telkinden mahrum bırakmasın lütfen.
Lütfen moderatörlerimden acil cevap bekliyorum. Çünkü bugün de yaşadıklarımdan bunaldım, her an telkini yapabilirim :)
seromoni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla