Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2009, 01:19 AM   #32 (permalink)
salvadore_xp
 
salvadore_xp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura about
Standart Cevap: Para Olumlamaları

Nacizane fikrim bu yöndedir:
Zengin olmaya giden yolda ilk prensip iyi bir iş ve kazançlarımızı iyi değerlendirebileceğimiz gayrimenkul yatırımlar ya da mevduat hesaplarıdır.
Bu konuda yeni olduğum için de olabilir; ama ben bu konuda somut adımların, vasıfların belirleyici olduğuna inanıyorum. İşe başvurdunuz ve işveren sizi değerlendiriyor. Bu durumda işverenin açısından olaya bakarsak vasıflarınız, aranan eleman olup olmanız, yaptığınız işte ustalığınız, denenme sürecinde de çalışma azminiz belirleyici olacaktır.
Özel sektörde aranan, yeri doldurulmaz bir elemansanız kısa süre sonra çalıştığınız firmanın sizi asla bırakmayacağı, bırakmayı düşündüğünüzde de övgülerle, dolu dolu zamlarla, ekstralarla sizi bağlamak isteyeceği bir durumda kalacaksınız. Bu bağlamda olumlamalar çalışma azminizi birinci derece etkileyecektir. İşverenin salt kar amaçlı bakışına da değinirsek: firma sahibinin, işverenin işini kolaştırırsanız, yaratıcı zekanızla büyük mevla kazanmasını sağlarsanız istediğiniz dolgunlukta maaş alabileceksiniz.
Sizi böyle değerli kılan da aranan bir eleman olmuş olmanızdır. Bu bağlamda olumlamalar, kariyer şuuru sizi diğer elemanlardan bir atım önde götürecek ve kurumun ya da sektörün idari yapısına göre sürekli bir adım daha yükseleceksiniz.

Ama sizin düşünceniz ne kadar sağlam, işe olan saygınız ne kadar yüksek, bilinç ve bilinçaltı olarak işe olan motivasyonunuz işverenin sizi algılayabilme düzeyinde kalacaktır.
Yani ne etkili olumlamalar yaparsanız yapın işini bilen işverenin gözünde değer göreceksiniz. O yüzden işten çıkarıldığınızda ya da işe alınmadığınızda neticeyi lütfen olumlamaların kalitesine bağlamayın. Sizler ne kadar mukaddes, işinin ehli insanlar olsanız bile özel sektörün acımasızlığını bilmeli, sizi değerlendirenlerin perspektifini de göz önünde bulundurmalısınız. Velhasıl bazen hakettiğiniz bedeli, hakettiğiniz şekilde alamayabilirsiniz. Bu sizi yılgınlığa düşürmesin. Çünkü sorun sizde olmayabilir...

Gayrimenkul ve mevduat konularına değinemeyeceğim. Çünkü olumlamalarla alakalı bir başlığı OFF TOPİC yapar gibi bir yazı olmaya doğru ilerliyor mesajım...
salvadore_xp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla