Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2009, 12:49 AM   #16 (permalink)
cibelce
Teğmen
 
cibelce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 123
Tesekkür: 2,032
127 Mesajinıza toplam 1,220 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cibelce will become famous soon enoughcibelce will become famous soon enough
Standart Cevap: sivilce ve lekelerde bitkisel çözüm yolları

Alıntı:
pofuduk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sivilceler için denemediğim şey kalmadı.Medikal kremler, kükürtlü sabun, elma köpüğü...Hepsi bir dereceye kadar etki etti.Çünkü yağlı besinler yiyince yine çıkıyor, eski föndötenlerimi kullanınca yine çıkıyor.
çözüm mü eski makyaj malzemelerimi attım, cildimi iyi temizliyorum, bu aralar soda sürüyorum, bugün denedim, bir etkisi olmdı sanki, sıkılaştırdı cildimi ama ne yaparsam yapayım izler gitmiyor işte.

haşlanmış marul iyi geliyormuş sivilce lekelerine-en az 10 defa sürülecek
ve bir gün önceden ıslatılmış nohut da iyiymiş-en az 10 defa sürülecek
ve yumurta akı+3 damla limon suyu da iyiyimiş-en az 10 defa sürülecek

lavantayı da denerim
Merhaba.

Benim oğlumunda yüzünde ne yaparsak yapalım geçmeyen sivilceler vardı. vardı diyorum çünki artık yok. Bigün bir tarif geldi netten bal ve tarçınla ilgili. çok iddalıydı. Sivilceler için bir çal kaşığı bal ve tarçını karıştırıp krem haline geritiriyorsunuz. Ben sürekli bu tür şeyler uyguladığım için oğlum yaptırmamakta ısrar etti. çünki daha önceki yaptıklarımızdan sonuç alamamıştık. Bende zorla uyguladım bunu ona. Sonuç mükemmel. yüzündeki sivilceler aynen söylendiği gibi tamamen özleriyle birlikte kökünde geçti bir hafta içinde. Denemenizi tavsiye ederim. Lekeler içinde oda benim sorunum. Senelerdir denemediğim yöntem kalmamıştı. Çok şükür onun içinde bir solisyon buldum. İlk başlarda emin değildim. ama yüzümdeki lekelerin bariz bi şekilde geçmeye başladı. Yalnız en yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmanızda gerekiyor. yüzümdeki lekeler şimdi yok denecek kadar azaldı. Solisyonun adı Orbi Fresh. Umarim işinize yarar.
__________________
Özür Dilerim, Lütfen beni affet, Seni seviyorum, Teşekkür ederim
cibelce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla