Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 05:53 PM   #13 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

10.GÜN, Öz Sevgi


Niyet


Bugün kendime yeni ve sevgi dolu bir gözle bakmayı seçiyorum. Gün içinde durup kendime dair incelikli, değer katıcı şeyler düşüneceğim.






Ana Fikir


Öz sevginin önemini görmezden gelemeyiz. Yaşam gücünüzün, titreşiminizin merkezi ve özü kendinize yönelik tutumunuzdur.



Güçlü, çekici bir titreşim yaymak istiyorsanız, işe kendinize içtenlikle saygı duyarak –kendi gerçek, ilahi değerinizin farkına vararak- başlayabilirsiniz.


Şu ana kadar ister kendinizden nefret ediyor, isterse de arada bir kendinizi hakir görüyor olun, şu andan itibaren sevgi dolu bir tutum benimsemelisiniz. Kendinize daha önce hiç özen göstermediğinizi hissediyor olsanız bile, bu tutumu gündelik yaşamınızın önceliklerinden biri haline getirmeye niyet etmelisiniz.



Size ne öğretilmiş olursa olsun, aslında değerli ve önemli bir insansınız. Şu andan itibaren bu gerçeği benimsemeli ve kendinize sevdiğiniz insanlardan beklediğiniz inceliği, özeni, desteği sunmalısınız.



Bu güçlü niyeti, gün içinde birkaç kez öz sevginizi güçlendirecek olumlamalar okuyarak destekleyin.





Öz Sevgi Uygulamaları



1-Kendinizi daha fazla sevmeye, kendinize karşı daha affedici, şefkatli olmaya niyet edin. Kendinize nasıl özen göstereceğinizi bilemiyorsanız, işe kendinizden nefret etmekten vazgeçerek başlayın. Kendinizi eleştirmeyi, suçlamayı kesinlikle reddetmelisiniz. Kendinize dair eski olumsuz düşüncelere kapıldığınızı hissettiğinizde kendinizi affedin. Yeni, sevgi dolu seçiminizi hatırlayın. Kendinizi ayıplamaktan vazgeçin. Başarma niyetinde böyle bir enerjiye yer yoktur.


2-Kendinizi sevdiğinizi her gün olumlayın. Başlarda zor gelirse işe şununla başlayabilirsiniz: "Kendimi sevmeyi öğreniyorum, kendi gerçek ve sınırsız değerimi görmeyi hak ediyorum."


3-Aynanın önünden geçtiğinizde gülümseyin ve aynadaki görüntünüze sevginizi sunun. Değerinizi ve kendinize duyduğunuz saygıyı olumlayın.





Öz Sevgi Olumlamaları


Kendimi olduğum gibi kabullenmeyi ve sevmeyi öğreniyorum. Kendime saygı duymayı hak ettiğimi biliyorum.


Arzularımı gerçekleştirme becerime içtenlikle inanıyorum. Hayal ettiğim her şeyi kendime çekmem için gereken her şeye sahip olduğumu biliyorum.


Kendime ve ilahi değerime inanıyorum. Güçlü, dürüst, güvenli, huzurlu ve becerikli olabileceğimi biliyorum.


Kendimi seviyorum. Bana saygı duyan insanları kendime çekiyorum çünkü saygı dolu bir enerji yayıyorum.






__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla