Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 09:04 PM   #29 (permalink)
zivzy
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 43
Tesekkür: 62
42 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zivzy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak

Slm, Zaten burada hiç birimiz şahısları kast etmiyoruz. Söylenilenler, şahıslara değil yazılanlara.. Düşünceleri tatlı bir şekilde çarpıştırıyoruz sadece...

Şimdi konuya gelecek olursak.. açıklamasını yapayım..

Bilinçaltına olumlu mesaj göndermek.. olumlu düşünmek ise çok güzel.. orda bi problem yok.. bilinçaltıyla pek olumsuz özelliğimizi olumluya çevirebiliyoruz.. zaten telkinler bunun en güzel örneği..

yalnız ben olayın biraz abartıldığını düşünüyorum.. biz paralarımızın hiç bitmediğini ya da zengin olmayı düşündüğümüz zaman (olumlu düşünerek) hep zengin mi kalacağız yani? Allah malı istediğine ilmi isteyene verir. Zengin olmak istemekle olmaz. Sebebine sarılmak yani çalışmak lazım. Allah çalışana her zaman karşılığını verecektir..
Yani anlayacağın düşünce gücüyle zengin olma yada zengin kalma olayı benim kafama pek yatmadı.. Şimdi sen öyle birşey söylersin ki kafama yatar.. Ha doğruymuşsun derim.. Bu gibi şeyleri söylerek sadece düşüncelerimizi paylaştırıyoruz.. doğru olanı arıyoruz belki.. Yoksa herkesin düşüncesine, emeğine saygımız var..

zivzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla