Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 06:23 PM   #59 (permalink)
serkans674
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Angry Agresifim,kompleksliyim,gelme üstüme

Slm günlük özlemişssindir beni ne zamandır ziyaretine gelmedim.
Bu aralar pek keyfim yok telkinler filan bi işe yaramıyomuş gibi gelmeye başladı.
Agresifleştim,mutsuzum olmadık şeyleri kafama takmaya başladım yine, yaw dışarıda yağmur yağıyo kapalı hava boğuyo beni 3 gündür yağmur ve kapalı hava ile ayyuka çıktı depresiflik.İçimde tarifsiz kocaman bir boşluk canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Kapadım eve kös kös oturuyorum.
Bide az önce bir mail okudum çok iddalı başlığı vardı dünyayı ağlatan hikaye filan diye.Zaten depresim ya merak ettim ağlatabilir mi diye açtım okudum hakikatten sağlam hikayeymiş ağladım(gerçi ne kadar mutsuzda olsam ağladığım nadirdir en son ne zaman ağladın diye sorsan uzun bi süre düşünmem lazım hatırlayamıyorum derken hatırladım 3 yıl önce cenazede, ağlarsam sinirden ağlarım zaten ayda yılda bir). Bu ağlamada ne durumda olduğumu iyice anlamamı sağladı.Gerçi üzüldüm okurken ama bir taraftanda şükür ettim halime benimkilerde dert mi diye.
Hikaye ne dersen onuda yazdım zaten http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post471050

İşte böyle günlük telkinlerin etkisinin azaldığı hissine kapılıyorum bir haftadır.Ama bakınca sanırım belli bir ilerleme kaydettiğim için ilk başlardaki hız olmayınca tedirginlik yarattı bende duraklama dönemindeyim.
Bu dalga gibi bişey ilk etkilerle yukarı bi ivme başladı,ilerledi ve sanırım sigarayı bırakmamla zirveye ulaştı (sigarayı bırakmak yapılabilemez bişeydi benim için inanılmaz bir gelişme) ve duraksama evresinden sonra yavaş yavaş düşüş evresi başladı şuan bulunduğum durum bu.
Ne kadar sürer Allah bilir, yeni bir dalga yakalayana kadar bu duruma katlanacaz.(sörfçü gibi olduk be abi)
Şu feysbuk yılın icadı be arkadaş 10 yıldır görmediğim arkadaşlarımı buldum buda bugünün tek mutlu haberi
Bi tane olumlama seçtim kendime hergün 3-5 tekrar yapıyom telefonumda kayıtlı okuyom duruyom bi sorun olmuyoda ama şu imgeleme nasıl zor bişeymiş arkadaş bi imgeleme yapayım gözümde bişey canlandırayım diye anam ağladı kaç gündür yok arkidiş karanlıktan başka bişey yok ne imge ne simge hayal kurma özürlümüyüm neyim.
Vazcaydım o yüzden imgeleme şimdilik beklesin.
Neyse benden bu kadar bu günlük.
fonda Ajda Pekkkan, haykıracak nefesim kalmasa bile ellerim uzanır olduğun yere gözlerim görmese ben bulurum yine kalbim durmuşsa inan çarpar seninle nağmeleriyle kendime bir çay alıp kendime mutluluk veren bişeyler arıyacam...
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla