Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2009, 11:08 PM   #5 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

7.GÜN, Yaşamın Olumlanması


Niyet


Bütün günümü olumlayarak geçireceğim! Her fırsatta kendimi, becerilerimi, gücümü ve mutluluğumu olumlayacağım.

Yaşamımı olumlu anlamda olumlayacak her yolu deneyeceğim.






Ana Fikir


Güçlü bir manyetik enerji olumlu yaklaşımlarla dolu bir yaşam gücü gerektirir. Bunu sağlamanın yolu da sürekli olarak olumlama içerisinde bulunmaktır.



Bu olumlama, içten ve bilinçli bir şekilde daha yüksek, parlak, dinamik bir zihinsel enerji oluşturmaya niyet etmek –her şeyi olumlu değerlendirmek, daha iyimser olmak- anlamına gelir. Bu, yaşamınıza çekeceğiniz şeyleri değiştirmek amacıyla kullanabileceğiniz en önemli araçlardan biridir.


Olumlamaları tekrarladıkça, beyninizdeki sinirsel patikaları yeniden programlamış olursunuz. Yeterince tekrar sayesinde, iyimserlik doğal düşünce kalıbınız haline gelir. Bunun için yeni olumlu ifadelerinizi bilinçli bir şekilde, olabildiğince sıklıkla uygulamalısınız. Buna alışmanız zaman alırsa korkmayın.



Olumsuz alışkanlıklar insana kene gibi yapışır. Yapmanız gereken bunlardan kurtulmak ve yaşamınızı olumlama yaklaşımına geri dönmektir.






Yaşamın Olumlanması Uygulamaları


1-Daha olumlu yaklaşımlar geliştirmek istediğiniz kişisel meselelerinizi gözden geçirin. Gücünüzü, değerinizi, kendinize güveninizi olumlayan ifadeleri kağıda dökün. Bunu yapmakta zorlanıyorsanız, başlıyorum ya da öğreniyorum kullanmayı deneyin. Örneğin, “Değerli olduğumu öğrenmeye başlıyorum” ya da, “Sahip olduğum gücü görmeye başlıyorum” diyebilirsiniz. Bu ifadeleri fırsat buldukça okuyun. Zorlandığınız zamanlarda kendinizi olumlayıcı gerçeklerle besleyin.



2-Her gün ayna olumlamaları gerçekleştirin: Aynada görüntünüze bakarak sevgi dolu ve yüreklendirici şeyler düşünün. Bunları yüksek sesle dile getirmeniz, sesinizin yankılanmasını ve yaşamınızdaki enerjinin iki katına çıkmasını sağlayacaktır. Aynanın önünden geçerken kendiniz hakkında olumlu bir şeyler söylemeyi asla ihmal etmeyin.


3-Gün içinde olumlamalarınızı yapacağınız zamanlar belirleyin. Günde en az bir kez, rahat olduğunuz bir zaman bu olumlamaları gerçekleştirin. Huzurlu olduğunuzda olumlamalar bilinçaltınıza işler. Yatmadan önce düşünmeniz gereken son şey mutlaka bir olumlama olsun.








Yaşamın Olumlanması Olumlamaları


Şu andan itibaren enerjimi ve yaşantımı değiştirmek amacıyla olumlamaları kullanıyorum.


Güç içindeki deneyimlerimi giderek daha olumlu şekilde yorumluyorum. Bu iyimser tutum, yaşadığım her deneyime iyimserlik katıyor.


Kendimi olumluyorum. İhtiyaç duyduğum her şeye sahip olduğumu biliyorum. Aynaya her bakışımda kendi değerimi ve direncimi görüyor ve olumluyorum.
Ben değerliyim ve yaşamım da benim için paha biçilmez.



Her günümü yaşamımı olumlama niyetiyle geçiriyorum.






__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla