Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 01:19 AM   #9 (permalink)
benvarım
Teğmen

benvarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 474
26 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
benvarım is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇÖZEMİYORUM...

[quote=ahliez1978;469195]slm.Ben şu an bir cıkmazdayım.Pisikiyatriden tedavi alıyorum.ilaçlar...ama yeterli gelmiyor..o kadar bu hayattan yoruldum kii daha doğrusu insan ilişkilerinden.çözemiyorum.tedadüf bu siteyi buldum.umarım hayatım değişir artık...
öncelikle aramıza hoş geldin sana şunu söyleyebilirim ki bu siteyi tesadüfen bulmadın değişimi yürekten istediğin için kendine çektin,zaman zaman hepimiz bi çıkmaza giriyoruz önemli olan kısmı bu çıkmazı farkedip çok çabuk sıyrılmaya çalışmak.. bende yeniyim bu sitede yaklaşık 2 aydır da çıkmazdan sıyrılmaya çalışıyorum.. burada dilediğin her konuda çözüme ulaşman mümkün ki zaten bunu istedin
telkin cd lerini dinlemekle başladım ve inanılmaz derecede günden güne hafifliyorum bunu hissedebiliyorum.
burada tavsiye edilen telkin cd lerinde suçluluk ve ego telkinleriyle başlaman yönünde olması.sanıyorum ki bunun nedeni de kendini suçladığın bi çok konudan arınmak,çünkü biz kendimizi sevmeyi öğreniyoruz farkında olmadan..
kendimizi sevmenin önemi büyük yaşadığımız her çıkmazda. kendini sevdiğin zaman her şey çok hafif kalır buna inanıyorum artık

sevgiyle ve minnetle
benvarım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla