Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2009, 12:07 PM   #14 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: Ölümsüz Üstatların Yaşam ve Öğretisi-Baird T. Spalding

Ölümsüz Üstatların Yaşam ve Öğretisi 3. Cilt


“İstediğimiz şeyi yaratmak, merkezi bir noktaya ya da ideale odaklanmış güdüleyici bir düşünceyi gerektirir, siz ideali ifade etmeden hiçbir şey meydana gelmez. Bir zamanlar insan güdüleyici merkez olduğunun tamamen farkındaydı, kökeninin ve hakimiyet alanının bilincindeydi. Ama sonra çok az kişi dışında hemen herkes bu Tanrısal armağanı bıraktı, bugün çoğunluk bu Tanrısal niteliğin farkında değil."

“Bir gün gelecek bilim hiçbir şeyin maddi olmadığını kanıtlayacaktır. O zaman var olan her şeyin evrene dağılmış sayısız parçacık içeren ve titreşim frekansına yanıt veren tek bir unsura indirgenebileceğini, nesnelerin mükemmel bir denge ve uyum içinde olduğunu insanoğlu görecektir. Tüm evreni kaplayan bu Evrensel Öze form vermek için bir başlangıç hareketi gerekir, düşünceniz ve eyleminizle bu parçacıklara yön verebilirsiniz. İlerde bilim adamlarınız hareketsiz olan, hareketsiz olduğu için de anlaşılamayan bu gücün varlığını keşfedecektir. Maddi olarak gördüğünüz oluşum, tüm farklı tezahürleriyle düzenli bir evrim sürecinde ortaya çıkmıştır. O sandığınız gibi maddi bir evren değildir, çünkü ruhtan ortaya çıkmıştır, yani ruhsaldır."

“Ruh titreşen ve yaratan güçtür, sadece var olduğunu bilerek o titreşime girip onun gücünü kullanabilirsiniz. Bu ne uzun yıllar çalışmanızı, ne de eğitimden geçmenizi gerektirir. Sadece titreşimin var olduğunu bilin ve kabul edin, sonra bırakın o içinizden aksın. Siz yaratıcı Zihin Özüyle birsiniz. Eğer Tanrının var olan tüm şey olduğunu, tüm uzayı doldurduğunu idrak ederseniz Tanrı olursunuz. Bu gücü dışarı yaydığınızda, tekrar yaymanız için daha fazlası gelir, yani mevcudu tüketemezsiniz. O gücü bulmak için sessizleşmeniz yeterlidir, en yoğun karmaşa içinde bile ona ulaşabilirsiniz. Tanrı dışınızdaki bir varlık değildir, düşünce ve eyleminizle üretip canlandırabileceğiniz o güçtür. Bu gücün içinizde ve tüm çevrenizde olduğu doğrudur, ama var olduğunu bilene dek o hareketsiz kalır, varlığını keşfettiğinizde sınırsız biçimde içinizden akar. İşte o zaman semavi ordular emrinizi yerine getirmek için uçarak gelirler. O zaman Mesih, yani Tanrı insan olursunuz. Onun sahip olduğu her şey sizindir, çünkü siz O’sunuz.”


Yemekten sonra masadan kalktık, ev sahibemizle dışarı bahçeye çıktık. Orada İsa, Emil, Jast ve Bud Rah’ı oturuyor bulduk, selamlayıp yanlarına oturduk. Arkadaşlardan biri laf arasında Tanrısal ışığı nasıl ortaya çıkarıp kullanabileceğimizi sordu. İsa bu soruyu şöyle yanıtladı: “Bırakın bedeniniz Büyük Yaratıcı Prensibin içinden aktığı bir üreteç haline gelsin. O zaman bedeniniz enerjiyi toplayıp büyütecektir. Bu ışıkla öyle yoğun bir enerji gönderebilirsiniz ki size zarar vermeye çalışan kişinin bedeni mahvolur. Bu enerjiye gösterilen direnç onun gücünü ve hızını artırır. Eğer akışına direnç gösterilmezse insanla birleşen saf Tanrı ışığı ve gücüdür bu! En yüksek frekansta titreşen bu ışıkla uyum içine giren insana hiçbir şey zarar veremez. Titreşim yaşamdır, Tanrıyla nasıl bir arada var olabildiğinizi sanıyorsunuz? Bu titreşime direnç gösterdiğinizde Tanrıdan ayrı düşersiniz.

“Size yönlendirilen yanlış ve zararlı düşünceleri ya da istekleri geri çevirmek için de bu gücü kullanabilirsiniz. Eğer isterseniz Tanrı ışığını çoğaltabilir, bir başkasının gönderdiği enerjiyi büyütüp dönüşüme uğratabilir ve o kişiye ışık hızıyla geri gönderebilirsiniz. Artık o size gönderilen düşük titreşim değil saf beyaz ışıktır. Işık gönderene ulaştığında düşük enerjiyi gönderen kişinin bedenini mahvedebilir. Göndereni ya da enerjinin geldiği yeri bilmeniz önemli değil, titreşim geldiği kaynağa şaşmaz bir isabetle geri dönecektir. Böylece “Hüküm Günü” gerçekleşir, yani ne ekerseniz kat kat fazlasıyla biçersiniz.

“Bedeninizde yansıtıcılar olarak kullanabileceğiniz yedi merkez (çakra) vardır. Bu merkezi noktaların yapay bir ışıktan çok daha parlak olmasını sağlayabilirsiniz, onu dışarı göndermek istediğinizde daha çok parlayacak ve elektrik ışığından daha uzaklara gidecektir. Merkezlerin tümünden ışık yaydığınızda hiçbir şeyin nüfuz edemeyeceği bir zırh kuşanmış olursunuz. O zaman Tanrının saf beyaz ışınını o denli güçlendirilmiş biçimde gönderebilirsiniz ki bedeniniz öğle güneşinden çok daha parlak olur. Böylece Yaratılışın Rabbi, Semavi Orduların Rabbi olarak öne çıkarsınız, bu durumda doğru ve muzaffer, dingin ve sevecensinizdir, Tanrı artık bedeninizde tahta çıkmıştır.

“Tüm düşüncenizi saf beyaz Tanrı ışını üzerinde odaklayarak ve onun yedi merkezinizin hepsinden yayılmasını sağlayarak bedeninizi fani gözler için görünmez hale getirebilirsiniz, dahası bu ışınlardan birini kullanarak size zarar vermeye çalışan kişilere istediğiniz görüntüyü sunabilirsiniz. Ayrıca ışını ışık hızıyla izleyebilir, bir anda istediğiniz yere gidebilirsiniz, bedeniniz de görünmez olur, karşınızdakiler anlamadıkları bir şeyler olduğunun farkındadırlar, bu durumda onlara sunmak istediğiniz herhangi bir görüntüden kolayca etkilenirler. Çünkü anlamadıkları her şey onlar için gizemli ve doğaüstüdür, kuşku ve batıl inançla karışık yatkınlıkları kolayca yanıltılıp yönlendirilebilir.”
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla