Konu: sacmalik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2009, 07:45 PM   #7 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: sacmalik

Alıntı:
blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
site ileri gelenleri keyfine göre konuyu kapatiyosa
fikir alisverisi görmeyip sacmalik kelimesi kullaniyosa
ilginctir kisisel gelisim sitenin adi
yok abi ben almayim bir dahada girmem
hoscakalin....

Fikir alışverişininin de uslubu vardır kaldi ki bu saaten sonra kimse kimseye uslup ogretmek zorunda değil ayrıca zorunda olmadıgı gibi bu kimseye de düşmez,kalkıp da uslup ogretmek bu saatten sonra haddine değildir demek istiyorum benim veya başkasının..

Pisimbat evet konuyu kapattı ve ben arkasındayım ona sonuna kadar katılıyorum..Kendisi konu açmış Mj nin ölümü hakkındaki üzüntüsünü paylaşmak için konu nereden nerelere geldi..Orası bir üzüntü paylaşma ve anma başlığı olmayı hakediyordu.Orası tartışma başlığı değildi.

Müminin de dediği gibi binbirinci kere ben de söyleyeyim ,çünkü bunu o kapatılan başlığa da çok defa yazdım..

Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir.(Bu genel kişilik anlamında veya o konu ile alakalı sevap gunah anlamında..)İnsan hesabını kendi vicdanına ve Yaradana verir.Yargılayan insanı da bir zahmet aynaya bakar heralde insan vasfında olan düşünebilen varlıklarsak bu dünya üzerinde.

Müminin de dediği gibi bir insanın bir felsefesi vardı.Bir ruhu vardı.Bir çok hayır işlerinde bulunan.Bir çok insanın kalbinde sevgi yaratan ,saygı kazanan başarılı işleri vardı.Buydu anlatılmak istenen..O felsefeyi anlamayı istemek veya anlayabilmek insanlara kalmıştır ..Bu bir seçim.Ama bu işlerle uğraşan ve bu felsefeye sahip bir insanı artık öldükten sonra da çamurlara sokmak istenirse,ölümü hakkında üzüntü duyulması konusundan ,sevgiyle anmaktan ,konu çocuk tacizcisine gelirse kimse kusura bakmasın..Bu artık fikir paylaşmanın ötesine geçer.

"Peki biz ne kadar yakın tanıyormuşuz ki" biliyormuşuz oyle olmadıgını..Sorulan başka bir soru..
Yazdıklarım okunmuyor veya anlaşılmıyorsa bilemem..
Birinci ağız arkadaşlarını dostlarını dinledim diye yazdım CNN INt. kanalında..
Artık inanıp inanmamak ,takdir edip edilmemek sizlere kalmıştır.Zaten onun da artık inanılmaya veya kendini savunmaya ihtiyacı yok..Onun sadece sevgi ve hatırasına saygıya ihtiyacı var.

Biraz olsun şu dünyada insansak sevmeyi ve saymayı öğrenelim..Kişinin karakterini değilse de yaptığı işini.İmzasını.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla