Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 02:10 AM   #7 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: kordon bağı kesilmeyenler....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fkacar dan alıntıdır merhaba canlar...
naçizane heyecanlandım, birşeyler hissettim ve paylaşmak istiyorum;
bazen birşeyler korku verir bize ve işte o zaman yaratmak istediğimize sevgi yüklersek gücünü çoğaltmış oluruz ve korku sevgide yaşayamaz...
kordon bağını koparmak düşüncesi; ayrılığı hissettirdi bana... küçükken geceleri annem babam ölürse ben ne yaparım diye ağlayarak uyanan bendim ve ay rılık uykuda bile zordu...

kordon bağını kesmek yerine; şanal'ın bir tekniğini hatırladım; kordon bağını çooook uzatmak... istediğinde, ihtiyacın olduğunda hooop çekiyorsun ve bağlı olduğun yanında oluyor... o ihtiyaç duyarsa hoop sen onun yanındasın...

bence koparmak yerine sevgiyle bağlanmak; daha güven verici...
sevgi verenleriniz çok olsun...

sevgili fkacar şanal ın tekniğinin bende tv de uygulamasını görmüştüm... zaten konu başlığının isminide ordan esinlendim... sorun onları olduğu gibi kabullenememem değil... onların beni istedikleri gibi oldurtmaya çalışmaları... bir nevi bencillik... kendi değişimlerini gereksiz görüp ( mükemmellerya güya ) beni isteklerine uydurmak... şurada 3-4 senedir biraz itiraz tınıları çıkartabiliyorum..
Nilsoycum,yine Şanal Günselinin olumlamalarından ben faydasını çok gördümde..kendi gücümü kabul ediyorum.kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.kendi hayatımı kendi yetenek ve aklımla yönetmeyi seçiyorum...birde sorumluluklarımı almayı eçiyorum...diye çok tekrar ederseninan ki çok fayda görürsün ben denedim oldu...sevgi ve ışıkla kal..