Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 12:53 AM   #23 (permalink)
ESOS
Teğmen
 
ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 89
Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Standart Cevap: Benimde Hayatım Değişebilir mi?

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar iyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan bilinir demişler. Tek taraflı konu konuşuluyor şu an, biz burada ne savcılık ne de avukatlık yapıyoruz. Bir ailenin tüm özellerinin ve mahremlerinin açıkça konuşulmasına ne kadar karşıysam, tanımadığımız ve bilmediğimiz biri için konuşulmasına da karşıyım.

Bu kadar mutsuz bir evlilikse kendi içinde çözümü de vardır elbet. Magazin programcılığı yapıyor olsam 'kılıçbey böyle diyor, bakalım eşi ne diyor?' diye sormayı kendimde hak görürdüm, ama çok şükür ki değilim.

Kılıçbey size naçizane tavsiyem, eşinizin iş arkadaşlarınıza, ona buna özel hayatınızı anlatmasından rahatsız olan bir bey olarak aynı şeyi burada yapıyor olduğunuzun farkına varın. Ve mümkünse eğer eşinizle beraber bir aile terapistine başvurun.

Forumumuzda ücretsiz olarak yayınladığımız 16 adet telkinimiz mevcut, ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız mutlaka dinleyin.
vallahi haklısın yazarken hiç böyle düşünmemiştim bize bunu fark ettidiğin için ..... seni seviyorum lütfen beni affet özür diliyorum teşekkür ediyorum ......aynı zamanda bu sözleri kılıç bey ve eşi içinde söylüyorum .....saol arkadaşımsuper
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla