Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 09:09 PM   #13 (permalink)
CHANGE of LIFE
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CHANGE of LIFE is an unknown quantity at this point
Standart DUYGUSALLIK VE OLUMLU DÜŞÜNCE

"Yazının başında da bahsettiğim gibi, bir çelişki var gibimi? biraz üstüne düşün bakalım.gerçekten ne istiyorsun.çünkü istediğin şey senin olacaktır :) "

Evet haklısın aslında,bir çelişki var mış düşüncemde.Yazını okuyunca anladım,saol yardımcı olduğun için..ama tabii şu var..

Ben yengeç burcuyum hatta bu ayın 27 si de doğum günüm. benim gibi duygusal bir insan için ,çekim yasası ne kadar etkili?Herhangi bir olumsuzluk karşısında ben ne kadar olumlu adım atabilirim?Aslında cevabı da biliyorum.Her şey insanın kendi ellerinde...Başarıda ,başarısızlıkta.Negatif duyguları üzerinden kaldırırsan,Sana zarar veren şeyleri çöpe atarsan olur.Bu kadar basit.Evet ,,hayat mücadelen için bu böyle.....

ama AŞK bambaşka bir şey.Onu kolay kaldıramassınız,kolayca kafanızdan silemessiniz,zarar verse bile sevdiğinizden dolayı onu düşünmekten mutlu olursunuz.Ne demişler aşk için ölmeli ,aşk o zaman aşk.. -) bu kadar da değil tabii..ama seven insan için,önce aşk gelir.Mutlu bir aşkla birlikte de olumlu tüm yaşam.Dünya üzerinize gelse sizi kimse yıkamaz..ayrılıkta ise sizi kimse mutlu edemez..

Bence olumlu düşüncenin en büyük düşmanı duygasallık.Eğer siz duygusal değilseniz hayatta başaramıycağınız bir şey yoktur.Duygusal iseniz başarı da o kadar azdır..
CHANGE of LIFE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla