Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 01:35 AM   #6 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Red face Cevap: HAYAT ÇEKİLMİYOSA,BEKLENEN MUCİZEDİR..

kardişim öyle bi açmışın sende konu aşk yorum yapmayan kalır mı
bende connect olayım konuya
CHANGE of LIFE kardeşim öncelikle umudunu kaybetme tabi ama durumuda kabullenmeye başla ufaktan Allah düşmana vermesin aşk acısını durumun vahim klasik sözlerdir hep zaman en iyi ilaçtır diye ama hakikatten öyle özellikle şu ara acısı taze dünyayı versen sana unutturmaz lakin göz görmeyince gönül katlanır.
Benimde bi tane var hikayem uzun uzun anlatamıycamda ünide kör kütük aşık oldum, biz aşık olduk derdine katlanıyoruzda hatun lay lay lom kendi havalarında çok uzun sürmedi zaten ayrılmak istedi, baktım böyle devam etmeyecek mecburen kabullendik.İşin kötüsü aynı sınıftayız acısı taze unutalım diyoruz ne mümkün hergün karşımda üstüne bide yeni sevgilisi, depresyonum kendi halindeydi oldu aile boyu ekonomik paket depresyon, hergün görmiyim diye yatay geçişi, hatta okulu bırakmayı bile düşündüm bi dağıttım iyice, ondan sonra kendime değmez dedim acısı sancısı neyse katlanırız okulda biter ondan sonra göz görmeyince gönül katlanır dedim.
Aynende öyle oldu bir yıl sınıfta görmeye katlandım mecburen okul bitti sekiz ay sonra farkettim ki yine aklıma geliyor ama canım yanmaz olmuş unutma untmazsın hiçbir zaman belki ama acısı emin ol zamanla yokoluyor tabi sen istersen yoksa körükledikçe yangın büyür naçizane tavsiyeler benden

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla