21-06-2009, 03:24 PM
|
#2 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... teşekkür benden... ne güzel yüreklendiriyorsunuz yönlendiriyorsunuz sevgili dönüşturucü hemen benm inadı sevgiyle kabul edip dönüştürdü saman desen gayrete getiriyor hepinizden birşeyler öğreniyorum.çok mutluym...az önce arkadaşım geldi kahve içtik sohbet ederken hemen oğlunun mesajını iletmesini söyledi unutmadan..çok korktuğu iki dersi vardı.üniversitede okuyor..oğlum sen çalış elinden geleni yap ben hem dua ederim hem iki nokta demiştim..iki dersten geçmiş.annesiyle bana çiçek göndermiş.. .Allahım bu güzel haberleri alınca o kadar seviniyorum ki..arkadaşımın oğlu ama, sanki benim oğlum gibi hiç bişi farketmiyor.Allah herkesin işini rast getirsin..zaten çekim yasası öyle işliyor. sadece kendin için istemeyeceksin..başkası içinde aynı duygular içinde olacaksın..kaç arkadaşıma bu konuyu günlerce anlattım..hatta biri tasavvufla ilgilendiği halde hepside aşina olduğu konular fakat uygulayamadı.kendi çok bencil ,hep ben de olsun ister bu işi başaramadı...allah hepimizin negatif düşüncelerini arındırsın...hergün arınma yapıyorum.eskiden neden ben derdim...şimdi sorunun sebebide çözümüde içimde diyorum...kimseye kızamıyorum |
| |