Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 01:42 AM   #5 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: kordon bağı kesilmeyenler....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
annemin 6. hissi çok kuvvetli... bu benim için şans mı şanssızlık mı bilemedim... çünki hep hata yapmaktan engellendim... sobanın el yaktığını elim yanarak öğrenemedim... hep haklı çıkan bir annem oldu...
şu anda hayatında yalnızca ben varım... ve 24 saati benim hayatımla ilgili... en rahatsız edici tarafıda benim için problem olmayan şeyleri... benim adıma problem edinip... sürekli olumsuz yorumlar yapıyor olması...
nilsoycum oğluma karşı ben de öyleydim, biraralar sonra konuşarak hallettik..en iyisi sen ona oyalanacak işler bul, boşlukta kalınca da seninle ilgileniyordur...ya da birazcık mesafeli davran kırmadan...