Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 08:57 PM   #68 (permalink)
aquariel
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart Cevap: 20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum

Alıntı:
aydag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kızlarla normal olarak konuşuyorum ama birbirimizden hoşlanmayada başlıyoruz tamam diyorum işte bu olacak diyorum ve ondan hoşlandığımı söyleyince de her şey alt üst oluyor benden kaçıyorlar samimiyeti bırakıyorlar
Merhaba aydag,
Sanirim yenisin. Oncelikle hosgeldin.
Yazinin belli kismini almamin tek sebebi o kisimla ilgili yorum yapmak istemem. Cunku sana fikir verebilecek ve yapman gerekeni soyleyebilecek yetkide degilim. Ben her zaman arkadas olarak yaklasan erkeklere arkadasim ve dostum gozuyle bakarim. Sonra bana bisey hissettiklerini soylerlerse uzulur, geri cekilirim. Neden mi? Arkadasima icimi doker, duygularimi paylasir ve oldugum gibi davranirim. Artik o benim icin cok ozel ve degerlidir. Bana duygularini acinca da onu kaybetmemek icin geri cekilirim. Cunku bir sure sonra tekrar arkadas olabiliriz. Ama herseyimi paylastigim arkadasimla sevgili olursam onu ebediyen kaybederim. Aramizdaki anlasmazliklar bizi biraraya getirmemecesine aramizi bozabilir cunku sevgiliyken farklisindir, arkadasken farkli. Sevgiliyken kapris yaparsin, ilgi beklersin ama arkadasken onun bulusmaya gec gelmesi sorun olmayabilir ya da sevmediginiz arkadaslari sizi rahatsiz etmez vs vs...
Bu yuzden seni arkadas olarak goren insanlar sonra sevgili olmak istemiyor olabilirler. Ayrica bircok bayan arkadasi olarak gordugu erkeklere sonra sevgili gozuyle bakamazlar.
Benim tavsiyem; bir bayani begendigin zaman ona hemen iyi bir arkadas okarak yaklasma. Sana icini dokmesine, fazla izin verme. Bakislarinla tavirlarinla onu begendigini belli edersen o da seni farkli bir gozle gorur.
Ama sana verebilecegim en iyi tavsiye bu konuda profesyonel bir yardim alman.
Umarim bu konuda olumlu gelismelerini okuruz. Kolay gelsin.