Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 10:14 PM   #7 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: REİKİ DANIŞMA HATTI :)

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben reiki sıfırım arkadaşlar ben şimdi nereden başlıycam, nasıl yapıcam, öncelikle bir kitap alıp enine boyuna bilgilenmeliyim reikiyle alakalı.çünkü sadece yazılanlar kadarıyla biliyorum.ve çok istiyorum uygulamak.
ışıkcım merhaba. ben de yeni insiye oldum reiki 1'e.. ama uyumlanmadan önce reiki ile ilgili elime ne geçerse okudum. önce bizim sitede reiki ile ilgili yazılanları okudum. sonra www.reikiturk. com sitesinde yazanları okudum. bir de turgayreiki.com sitesinde yazanları okudum. onun dışında milleti bıktırana kadar sorular sordum:D sen de bu siteleri inceleyebilirsin canım.. sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla