Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 08:56 AM   #2 (permalink)
naz78
Üsteğmen
 
naz78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 195
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
naz78 will become famous soon enoughnaz78 will become famous soon enough
Standart Cevap: ÜÇ BOYUTLU DÜŞÜNMEK..

Alıntı:
serpil22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sezgi ve ayırt etme gücünüz, ilerlemenizi sağlayacak tek şeydir. Çünkü biyolojik olarak sahip olduğunuz başka her şey müdahaleler ile bozulmuştur. Gerçekleri, perdenin benim bulunduğum tarafı yanını muhakeme ederek anlamanıza izin vermeyecek aşılara sahipsiniz.


Anlamaya başlamanızın tek yolu var: Biyolojinizi ruhsallığınızla dengelemek. Ruhsal yanınız saf ve etkilenmemiş haldedir. O sınırlanmamış, bozulmamıştır. Ruhsal yanınızın gücünün sağlayacağı dengeyle biyolojik yapınızın (zihninizin ve bedeninizin) anlayış alanı artık sınırlanmayacaktır. Bu denge aydınlanmayı getirir.


Size sınırlılıklarınızla ilgili bir örmek vermek istiyorum: Size her şeyin bir başlangıcı ve sonu olması gerektiği duygusu aşılanmıştır. Size bir şeyin "daima var" olduğu söylense zorlanırsınız. Sizin bir anda bunu anlamanızı sağlayamam ama şunu düşünerek idrakinizi sorgulayabilirsiniz: Büyük bir balonun içinde durduğunuzu hayal edin. Bu balonun berede başlayıp nerede bittiğini bana gösterebilir misiniz? Ya da onun n ereden çıktığını? Bir kürenin iç kısmı nasıl olur da bir başlangıca sahip olur? O üç boyutludur. Elinize bir kalem alıp balonun iç kısmı boyunca bir çizgi çizerseniz, başlangıcı olmayan bir çevrede kendiniz için bir başlangıç ve bitiş çizgisi yaratmış olursunuz. Böylece aslında sınırlamadan yoksun bir şeye sınırlamalarınızı yüklemiş olursunuz. Size yapılmış olan da budur. Siz üç boyutlu bir uzayda iki boyutlu olma yönünde etkilendiniz. Ve sizin tüm düşünüşünüz bunu yansıtır. Ayrıca siz sürekli olarak yaratılışı aramaya yönlendirildiniz. Bu size verilmiş bir diğer kısıtlama ile de ilgilidir: Siz zamanı doğrusal ve sürekli olarak ileriye ve geriye doğru, sadece iki boyutlu olarak algılarsınız. O asla durmadığı için siz asla "şimdi"de olamazsınız. Sadece son birkaç nesildir, zamanın göreceli olduğunu, sürekli ve değişmez olmadığını fark ettiniz ama hala üçüncü boyutu hakkında hiçbir kavrama sahip değilsiniz. Zaman, sizin bildiğiniz şekliyle mevcut değildir. Anladığınız şekil, derslerinize izin vermek, o sırada üzerinde varolabileceğiniz bir platform sunmak için yaratılmıştı. Sürekli, "güvenli" zaman bir dünya kavramıdır. Benim bulunduğum tarafta çok farklı bir zaman kavramı vardır ve her şey şimdi'de bulunur. Onun üçüncü boyutu dikeydir. O balonda olduğu gibi, bir geçmiş ya da gelecek yoktur. Her şey balonda bulunduğunuz noktaya göre bir merkez noktasını yansıtır.


Tüm bilimsel çabalarınızla iki boyutlu düşünceye sınırlandınız. Henüz demin söz edilen dengeye erişmediniz ve onu bilimle ilişkilendirmediniz.





Manyetik alanlar sizin biyolojiniz için ve sağlığınız için çok önemlidirler. Ayrıca spiritüel bilincinizi etkilemek üzere ince ayarlanmıştır. Bu doğal olarak oluşan bir kuvvet değildir.

Çevrenize bakın, başka hangi gezegenlerin manyetik alanları var? O maksatlı ve dikkatli bir biçimde yerleştirilmiştir. Gezegeninizden uzağa giderseniz fiziksel ve zihinsel sağlığınızı sürdürecek olan doğru bir alanı çevrenizde taşımalısınız.

Yaşam formunun biyolojisi nasıl olursa olsun, spiritüel bir öneme sahip olabilmek için kutuplaşması gerekir. Manyetik alan gezegenin dönüş ekseninden ne kadar uzakta hizalanmışsa, yaşam formu o kadar aydınlanmış demektir. Çevrenizdeki yapay manyetik alanlar ve her tarafınızı kuşatmış olan elektrik ise sağlığınızı olumsuz etkiler. Kendinizi bundan korumalısınız. Zengin batı toplumlarınıza has bazı hastalıklar çevrenizdeki birçok yapay manyetik alanın direk bir sonucudur.

Zihinlerinizin temel düşünce işlemlerinin elektrik olduğunu anladınız. Böylece sinirlerden kaslara kadar tüm bedeninizin elektrokimyasal bir işleve sahip olduğunu anladınız. Bedeninizdeki her organ manyetik olarak dengelenmiştir.

Beyin, tiroid, kalp, böbrek ve böbreküstü bezi rahatsızlıkları manyetik rahatsızlığın belirtileridir.

Manyetizma insan bilinci ve biyolojisinin tüm varoluşu boyunca oturduğu "koltuk"tur. O tasarlanmıştır ve matematikseldir. Aşı sisteminizle (karma ve tekâmül) sürekli ilişki içindedir. Bunu fark etmiş olsaydınız, birçok hastalığınız şimdi anlaşılmış ve son bulmuş olurdu. Bedeninize aldığınız her şeyi manyetik olarak dengelemelisiniz. Dünyada şu anda savaştığınız bağışıklık hastalığı manyetik olarak kontrol edilebilir.

Biraz zaman harcayıp onu yeniden kutuplaştırın ve gücünü test edin. Çok şaşırabilirsiniz.


ALINTI..
MANYETİK OLARK DENGELEMEYİ NASIL YAPILACAK ANLAYAMADIM GALİBA AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM
__________________
. Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar.

Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim

naz78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla