14-06-2009, 02:30 PM
|
#5 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 15 Eylül: "Sunu daima hatirla: Bir seyi gercekten cok istediginde, onu gerceklestirebilirsin. Eger birlige, butunluge kavusmayi cok istersen ve gidip bunun icin girisimde bulunursan, birlige vebutunluge sahip olabilirsin. Senin sevgin ve Benimle bir olma arzun ve ozlemin gunduzun geceyi takip etmesi gibi akacak; onu hicbirsey durduramaz. Bu her ruhun derinliklerinde yer alan bir seydir ve bir kez o arzu ve ozlem duygusu bir tohum gibi ekildiginde, artik buyur ve buyumeye devam eder. Senin en derin arzun ve ozlemin nedir? Her seyi Bana sunmaya hazir misin? Ayriliga neden olabilen tum o kucuk
duskunluklerini ve arzularini birakmaya hazir misin? Kendi kararini kendin vermek ve yureginin arzusunu bilmek senin secimine baglidir. Onun ne oldugunu soylemesini bir baskasindan bekleme. Disaridan yardim almadan bu senin kendinin yapmasi gereken bir sey. BEN sana yardim etmek icin buradayim. Daima Benim yardimima basvur."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |