evet sevgili mudokon yazan 4 arkadaş ,bu kitabı ..biri Carla elkins biri Don olmalı..yalnız bu dörtlüden biri şu an hayatta degil..ve bu Don olmalı psişik ve paranormal uzmnı yani baya kapasiteli birine benziyo...kitabın keyif veren yanları oldugunu düşünüyorum ama insanı normal hayatın ritminden koparacak kadar aklını bulandırmamalı yani bir nevi hayal gücüne katkı saglayan bi eser olarak görülmeli..yok kötü anlamda degil...yani birilerinin de bu işlere bakması lazım şu hayatta...
Burda Ra denen bu varlık her neyse yani iletişime geçildigi iddia edilen, bu insanları yanıltmıştır büyük ihtimalle..ruhani birşey olabilir bu kişilerde açıga çıkmamış geniş hayal gücünün eseri olabilir uyanıkken görülen bir rüya gibi..bi de insanlar bü tür şeylere inanmayı severler,ilginç sırlı falan gelir ya...dünya genelinde zaten kitap fazlaca ciddiye alınmamış ...5 ayrı kitap seri halinde zaten 5.si de türkçeye çevrilmemiş,ilgi görmediği için..
Açıkçası birileri bazıları bizden olmayanlar bu insanlarla kafa bulmuş da olabilir ne olursa olsun kitabın bi tatlılıgı oldugunu düşünüyorum savunamasam da...insanı günlük hayattan baya alıp götürüyuor..ama buna dikkat etmek lazım yani ne kadar götürdüğüne...okurken yılaaar önce ben ikiz eşiyim ikizim bebekken ölmüş,kitapta buna dair yani bazı boyut değiştirerek hayatta olmayan yakınlarımıza ya tam hatırlamıyorum o kısmı böyle bişeyler vardı...ben de tüm gücümle ikizime ulaşmaya çalışıyodum ne safflık ya bendeki de..