Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2009, 04:15 PM   #3 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: Rüyadan Uyanış-Bartholomew

HAWAİ SEMİNERİ

Bilinçli farkındalığı kendi üzerinize çevirdiğiniz zaman olan şey aydınlanmadır. Saf bilinçli farkındalık kendi üzerine odaklandığında genişler, büyür ve güçlenir, üzerinde konsantre olduğunuz şey aydınlanır. Bilinçli farkındalığınız dışınızdaki şeyleri aydınlatmayı kesip, içinizde zaten var olan ışığın üzerinde parladığı zaman öyle inanılmaz bir güç üretir ki, bir beden olduğunuz illüzyonunu bir hamlede yarıp geçebilecek hale gelirsiniz. Fakat farkındalığınızı içteki ışık üzerinde odaklamanız, bunu tekrar tekrar yapmanız gerek. İşte irade gücünüz size burada yardım edebilir.

Ramana Maharshi diyor ki, “aydınlanmanızın en büyük engeli, zaten aydınlanmış olduğunuza inanmamanızdır.” Düşünce ve duyguları geçerek zihninize, duygularınıza ve bedeninize nüfuz eden, her zaman var olan tanığa ulaşın. Bu sizin Ben’iniz, farkındalığınızdır. Dostlarım siz ışıksınız, ışıktan geliyorsunuz ve her zaman ışığın uzantısı olacaksınız. Bir şekle bürünmeyi seçmedikçe formunuz yoktur. Işık olarak her şeyi bilen ve her yerde olansınız. Sizin hiçbir şeye ihtiyacınız yok, çünkü siz her şeysiniz!
Korku saldırıya yol açar, sevgi ise uyum yaratır. Bu ikisi arasında gidip geldikçe her zaman korkarsınız, başkalarına zarar vermekten ya da zarar görmekten korkarsınız. Korkunun ayrılığa düşürdüğü bilincin gerçeğidir bu. İnsanlık korkudan kurtulmanın yolunu buluncaya kadar, zarar vermeye ya da zarar görmeye devam edeceksiniz!


ENERJİ, MUCİZELER VE TANRIÇALAR

Bilinç düzeyinizi yükseltmek için yıllardan beri çalışıyorsunuz. Fakat şimdiki zamanda enkarne olmakla akıllıca bir seçim yaptığınızı söyleyerek sizi yüreklendirmek istiyorum. Seçiminiz akıllıcadır, çünkü dünya katının üzerinden muazzam bir enerji kaynağı geçmektedir. Siz cesaret, güç, aydınlanma, bilgelik, sevgi ve anlayış istiyordunuz, derin bir özlemle istediğiniz zaman görünmeyen alem buna yanıt verir. Bu yalnızca zihnin uydurduğu bir şey ya da bir umut kırıntısı değildir, bir realitedir. Kalbinizin gerçek arzusu içinizden taştığında, görünmeyen alem o enerji akışını sizin için güçlendirmek üzere hızla harekete geçer. Birçoğunuz bu enerji dalgasının çarpıcı biçimde geleceğini sanıyordunuz. Fakat o güç tüm gücüyle gelseydi birçok zorluk ortaya çıkardı. Oysa güç derece derece artırılarak gönderilir, böylece onu bedeninize sindirmeniz sağlanır.

Herhangi bir enerji dalgası belirli bir beden içine dolarken, birey bu duruma alışıncaya kadar bazı dengeler bozulabilir. Yıllardan beri hiç çekmediğiniz halde depresyon ve baş ağrıları ya da kısa süreli olağandışı hastalıklar yaşayabilirsiniz. Sinirli, gergin olabilirsiniz veya değişme arzusu duyabilirsiniz, oysa görünürde değişip dönüşeceğiniz bir şey yoktur. Hatta hayatlarınızın o vakte kadar hiç sorgulamamış olduğunuz bölümleri hakkında farklı şeyler hissetmeye başlayabilirsiniz. Bizim yanıtımız şudur, lütfen sabırlı olun, işi oluruna bırakın. Sadece enerji geldikçe onu elinizden geldiğince hoşnutluk ve neşe ile duyumsamaya ve farketmeye devam edin, bırakın enerji hayatınızda aheste ve dengeli düzenlemelerini yapsın.

Fizik bedene akan enerji, hücreler içindeki eski kalıplara dolarak zihin ve duygular üzerinde değişimler gerçekleştirir. Yeni enerjinin darbe ve zorlaması eskisini yerinden söker, yeninin şekillenmesine olanak verir. Bu süreç bazı dönemlerde rahatsız edici olabilir, çünkü yeni henüz sağlamca yerleşmemişken eskiyi bırakmak zordur. Eğer zihniniz belli düşünceler yüzünden gerginleşmişse ve bir köpeğin kemiği kemirdiği gibi o düşünceleri kemirip duruyorsanız, zihninize gevşeyip rahatlamasını, işleri oluruna bırakmasını söyleyin, o zaman üzerinize genel bir iyilik ve esenlik halinin çöktüğünü fark edeceksiniz. Bu sürece yardımcı olmak için, gün içinde sessiz kalıp enerjinin varlığını bilinçle hatırladığınız anların sayısını çoğaltın ya da meditasyon sürelerinizi uzatın. Yeni enerji hücresel yapınızı kucaklarken içte yatan özü serbest bırakır.

Mucizelerin çok uzun bir süre önce olup bitmediğini hatırlatmak isterim. Aziz Francis’in böğründe açılan stigmata işaretleri İsa’ya duyduğu eksiksiz sevginin belirtisiydi. İtalyan rahibi Padre Pio da stigmata işaretleri almıştı. Bu adamın yaralarının sargılarını şifa için kullanan insanlar da şifa buldular. Bu günde, bu çağda Tanrısal olanı tüm kalpleri ve ruhlarıyla özleyenler için mucizeler hala mümkündür.

Tanrıça imajı gezegenin bilinçaltına derin biçimde gömülüdür. Güya “erkek” diye adlandırılan her gücün yanı sıra bir de güya “dişi” diye adlandırılan güç vardır. Yeni çağın belirgin özelliklerinden biri de, tanrıça enerjilerinin “unutulmuş güçlerini” insanların farkındalık alanına geri getirmektir. Gezegenin hareketi, kadınsıdan ziyade erkeksi bilinç gelişimi yönünde olagelmiştir. Ama bugün erkeksi ve kadınsının dengelenmesine ihtiyaç var, artık erkeksi dinsel hiyerarşiye yeni bir yaklaşım bulmak zorundayız. Tüm tanrıça güçleri için yeni vahiylerin, yeni ifşaatların zamanıdır!
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla