Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 03:08 PM   #116 (permalink)
justagirl
Üsteğmen
 
justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 160
Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart Cevap: just a girl....

selam günlük uzun zamandır olmadığım gibiyim. iyiyim. aslında kötü müydüm üzgün müydüm anlamadım ya garip bi ruh hali. sanırım merkür yüzünden böyle oldu. yani yani gezegenleri suçlamak ne kadar doğru o da tartışılır ya. çünkü hayatımda ters giden şeylerin sorumlusu benim. hatta sizin hayatınızda kötü giden şeylerin de suçlusu benim. hatta benim hayatımdaki kötü şeylerin de sorumlusu sizsiniz. (bkz. ho'oponopono)

idrak etmesi çok zor bu fikri. bende bunu yapmaya, sindirmeye çalışıyorum. sanırım bu aslında hepimizin ayrı, fakat temelde "bir"
olduğumuz fikriyle aynı şey. bende
bir sorun var (ayrıyım) fakat bu hepimizden kaynaklanıyor ("bir", ortak bilinç). tam anlamıyla sindirmiş değilim ama dur bakalım nereye gidecek kitap...

bu merkür fena sarstı beni. neyse iyiyim. en önemlisi benim öyle değil mi?

ha bu arada benim paranoyalar ne oldu derseniz. iyiler. bu aralar yoklar. bazen cii-eee yapıyorlar. ama genel manada iyim. aslında olan ne bilio musunuz? paranoyalarım (yani kendi kendime uydurduğum ilüzyonlar) gittiler. geriye kalan gerçek sorunlarım, yani bende zaten süregelen bir şekilde ters giden şeyler oldu. bu kötü ve sancılı dönem ve onunla beraber gelen parayonaları ben uydurmuştum. belki de kitapta anlatıldığı gibi nerden geldiğini bilmediğim ve kontrol edemediğim bir niyet nedeniyle bilinçli olarak bunları yaşadım ben seçtim ve şu an olduğum yerdeyim. hep inkar ettiğim kaçtığım şeylerle yüzleşiyorum.
bizim ailede 24 yaş çok önemli galiba. ablamı hatırlıyorum da..

öyle işte..
buralarda değilim diye kaçıyorum sizden sanmayın...
dinleniyorum.......
öpüyorum hepinizi kocaman
__________________
more than just a girl...
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla