Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2009, 11:01 PM   #3 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Paylaşmak İstedim

Alıntı:
ChosenOne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizlerle paylaşmak istedim. Birkaç yıl önce Anthonny Robins in şu meşhur kitabı Sınırsız Güç adlı yapıtını okumuştum. Orada insanların kendine telkin verirken bunu nasıl daha kalıcı hale sokabileceğinden bahsediyordu. Coşku verecek şekillerle telkinleri kendinize verdiğinizde çok daha kalıcı olacağını söylüyordu. Mesela bağıra bağıra kendinizde istemediğiniz bir şeye güle güle demenin değişimi daha hızlı ve güçlü kılması şeklinde, yahut size coşku veren ne tür bir eylem varsa. Bu tür eylemlerle değişimi hızlandırmaktan bahsediyordu. Şimdi biz aynı şeyi telkinleri dinleyerek daha kalıcı daha güçlü daha sağlam bir etki yaratabilirmiyiz? Gençlere özgü olan coşkuyu yaşayarak telkinleri dinlememiz daha iyi bir etki yaratır mı?
Hepinize sevgiler.
merhabalar.. coşkulu anlarımızda özellikle mutlu anlarımızda o anın farkında olduğumuz için ve kuşku ya da şüphe gibi olumsuz duygular içinde olmadığımızdan dolayı isteklerimiz daha çabuk gerçekleşir. dinlediğimiz telkinler de ritmotrans tekniği ile hazırlanmıştır. ritmotrans telkinlerde ses yükselip alçalır. böylece bilinçaltına daha fazla etki eder. yani bir nevi coşkulu bir ses tonuyla, değişik ses tonlarıyla okunduğu için aynı etki dinlediğimiz telkinlerde de vardır...sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla