Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2009, 01:49 AM   #185 (permalink)
Yilmaz
Teğmen
 
Yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 77
Tesekkür: 41
66 Mesajinıza toplam 439 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Yilmaz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zero Limit

Ben`Zero limiti okuyanlardanim. Kitabi begendigimi söyleyebilirim, fakat kücük bir elestiri yapamadan da gecemiyecegim. Joe Vitale, bu kitabinda bana kalirsa , Dr. Ihaleakala Hew Len`in uyguladigi teknigi yeteri kadar anlatamadigni yada alayamadigini düsünüyorum. Cünkü kendisi de " Ho`oponopono" teknigini kitabi icerisinde anlayamadigi noktalar oldugunu vurguluyor, ve ne yazikki bana göre kitabin neredeyse kirk sayfasi biraz altini dolduramadigi bir baskalarinin pasif anlatimlariyla dolu. Tabiki bu anlatimlarda ise yaramiyor degildir. Belkide bu kitabin konusuna göre benim beklentilerim farkli oldugundan dolayi azda olsa bir elestiriyi hak ediyor diye düsündüm kendi adima.

Sürekli, Arinin, arinin, arinin ve önce o bir baskasi icin tanridan kendiniz adina af diliyorsunuz, o kisiden özür diliyorsunuz ve onu cok sevdiginizi söylüyorsunuz hepsi bu. Okudugum bazi yazarlar ve bazi arastirmalar Türkiyede her dört kisiden birsinin sokaklarda burnundan soluyan bogalara benzeyerek dolastigini düsünürsek ve her dört kisiye eklenen pozitip birer Ho`oponopono teknigi bilir kisisi olarak besinci kisi olsak, tek basimiza geri kalan dört kisiden kendimiz onlarin negatifliklerinden nasil etkilenmeden iyilestirebiliriz orasini sizlere soru olarak sormak istiyorum?????

Ayrica dünyada icsel ve toplumsal huzuru yakalamak adina mutlaka bu ve buna benzer yazarlarin anlattiklari tekniklerin icerisini zenginlik vaadleriyle süslemeleri beni azda olsa süpelendirmiyor sayilmaz.

arınma; temizlenme. ruhun tutkulardan temizlenmesi. sanat yoluyla duyguların arınması.

Saygilar sunarim.
Yilmaz
Yilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla