Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 11:57 PM   #2 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Araba Kullanımının Psikolojik Analizi...

Gerçekten de çok güzel benzetmeler yapmış hocamız. Araba kullanmak gerçekten çok önemli bilgiler verir.

Bazı insanlar araba kullanır, bazılarını da araba kullanır. Arabanın durumu bile kişiyi ele verebilir. Bazı otomobillerde modifiye edilmiş parçalar vardır. Bu modifiyelerden en çok dikkatimi çeken abart egsozdur. Trafikte rahatsız edici ses çıkaran bu egsoz, hoş olmayan görüntüsü ve sesi ile hangi kişilikleri yansıtır net olarak bilemiyorum. Halbuki her arabanın fabrika değerlerine göre ayarlanmış orjinal parçaları vardır.

Bir diğer konu da şehir içinde hızlı gitmek. Şehir içi trafiğine en uygun hızda gitmek olası kazaları önler. Çünkü yayaların çok büyük bir kısmı şehirlerarası yollarda değil, şehir içinde dolaşırlar. Nedense bazı şöförler şehir içinde gözle görülür bir şekilde hızlı gitmekte hatta çok gerilerden sellektör yaparak yol istemekte. Bildiğim kadarıyla hasta götüren ambulans, yangın yerine gitmekte olan itfaiye vb. özel durumlar hariç kimsenin bu kadar agresif araç kullanması gerekmiyor. Önemli olan bir yere sorunsuz varmaktır. Çünkü araçlar çok ağır demir yığınıdır, telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilir.
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla