Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 07:35 PM   #16 (permalink)
gülpor
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aaaahhhh sudem kardeş ahh! beni tanımadığın için böyle konuşman normal tabi...evet ben tam bir bahane üretme uzmanıyım valla...(bırakıyorum bu huyumu, yüzleşmem gerenk kendimle)
annem derdi ki 'namazda gözün olsa ezanda kulağın olurdu!' hah işte, sporda gözüm olsa en azından mekik çeker şu ön balkondan kurtulardım! ama ne gezeeerrr! bak annemin bunla ilgili de bir sözü vardı: 'eğer iş olduğunu bilsen dünyaya gelmezdin!' beni pek dikey vaziyette gören olmamıştır iş saatleri dışında...işteyken hiç oturmam, oturamam ama eve geldiğim andan itibaren genellikle uzanıyorumdur...tv yi bile oturarak izleyemem düşünsene! bak birazdan beni anlatan bir resim koycem üye fotoları kısmına...gör de anla iyice... (biri benim ağlak smileyi çalmış! bununla idare ediverin!)
siyahça sen aslan burcuydun dimi,bütün aslan burçları aynı sanırım ,eşimde aslan burcuuu,yatar vaziyette oturur ve uyur ,sürekli uyumak için bahane arar,e bugün hastayım ,yada geç yattım ...vs.
oda hep spor yapcam iyi olcak der, ama sadece der
e sonra rüya çok görür,bu kadar uyuyunca
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla