02-06-2009, 07:14 PM
|
#7 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zero Limit Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
Çook teşekkürler güzel sözleriniz için, güzel sitenin güzel insanları...herbirşeyin üstesinden geldim de şu araba kullanma fobimi yenemedim.eşimi trafik kazasında kaybettik.morgda onu kötü bir halde ben teşhis ettim.Allah rahmet eylesin, çok hızlı kullanırdı.oğlum üstesinden geldi ama, ben yeneceğime inanıyorum.çok saolun verdğiniz bilgiler için | Canıım, başın sağolsun, eşine Allah rahmet eylesin. Oğlun üstesinden gelmiş, inanıyorum sen de gelirsin. Pırıl pırıl enerjin ve gayretliliğinin yanısıra, yansıttığın değişim grafiğin bunun kanıtı bence. Şimdi, biz burada bu konuyu okuyanlar, Hepimiz bu konuda ho'oponopono yapalım bence. Her birimiz, bu olayın kendi içimizde hangi korkuları tetiklediğine, bizim içimizde bu kazaya yol açan neler olup bittiğine odaklanalım ve arınalım...arınalım...arınalım... Ta ki sıfırlanana kadar. Kişisel olarak ben, kendi içimde buna yol açan bir kaç şeyi hemen şimdi farkettim, bundan sonra tespit edeceklerim ve edemediklerim dahil tümünün sorumluluğunu kabul ediyorum ve bunlardan dolayı özür diliyorum.Zamanın tüm boyutları ve tüm uzay katmanlarında bağlantılı olduğum, bu duruma yol açan tüm enerjetik bağlardan arınma talep ediyorum.Lütfen beni affet. Burada sudem8 vasıtasıyla bu konunun dile getirilmesiyle arınma fırsatı doğduğu için minnettarım. Seni seviyorum.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |