Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 01:53 AM   #124 (permalink)
gülpor
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
sincered Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili arkadaşım,
bende her soruya cevap bulamasam da kitaptan anladıklarımdan yola çıkarak kendime uyguladığımı sana aktarayım...
öncelikle kendimizi değiştirmedikçe kimseyi değiştiremiyeceğimizi anlatıyor kitap. etrafımızda dönen herşey aslında bizim içimizde...
içimizdeki tüm kötü düşünceler, anılar, olumsuzluklar, yarattığımız enerjiler şekillendiriyor herşeyi. yani herşeyin sorumlusu bizleriz. hatta şu an sen benimle bu konuyu paylaştığın için senin sorunun aynı zamanda benim sorunum ve sorumluluğum oldu. ben kendimi bundan arındırmalıyım.
geçmişten beri var olan anılarımız ve düşüncelerimiz bizi bugünkü halimize getirdi. eğer diğer teknikleri de incelerseniz temelde "arınmak" olduğunu farkedeceksiniz. bizi zincirleyen bu anılardan( ki bazen bizi zincirleyenin ne olduğunu bile bilmiyoruz) arınmalıyız.
sen o gözlerine bakmadığın kişi için sadece kendini arındırmalısın her hangi bir amaç ya da beklenti içine girmeden. her şey senin en yüksek iyiliğine olacak şekilde yoluna girecektir.
geçmişten arınmak için şu şekilde söylemeni tavsiye ederim:
" anılarım sizleri seviyorum. şimdi sizleri ve kendimi özgür bırakma fırsatına sahip olduğum için minnettarım. seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni bağışla ve teşekkür ederim"
hatta ben bunu söylerken EFT bile uyguluyorum kendime...kimseyi düşünmüyorum geçmişimden gelen tüm anıları temizlemek niyetiyle bunları söylüyorum kendime.
unutma etrafındaki gördüğün herşeyin sebebi sen değilsin ama sorumlusu kesinlikle sensin diyor kitap...kendini arındır dünya değişsin.

umarım biraz olsun faydalı olabilmişimdir.

özür dilerim.
lütfen beni bağışla.
seni seviyorum ve
teşekkür ederim.

sevgiler...
Sincered,cevabın benim için çok açıklayıcı oldu,teşekkür ederim arkadaşım,yazdıklarından yola çıkarak bu sihirli dört cümleyi dahada anlamlı tekrarlıycam
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla