Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 01:08 AM   #9 (permalink)
ismira
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit

[quote=gülpor;464295]Sincered slm arkadaşım ,bende bu dört cümleyi gün boyunca aklıma geldiğinde tekrarladım,anlayamadığım, sana nacizane sorum şu,Ben bu cümleleri söylediğimde kendimi çok iyi hissettim ,yani kendimizi arındırıyoruzda sorunlu kişi nasıl arıncak onu anlayamadım

,karşılaştığımda affedemediğim iki tane insan var,yani yaptığını düşünsem o bir kişinin şuan gözyaşlarına boğulurum, ama bunu yapmak istemiyorum,ne yanibu cümleleri söylediğimde o kişi benden özür mü dileyecek?
quote]


Sevgili gülpor, umarım yukarıdaki alıntılar sorularına karşılık verir. Ancak bir şey hatırlatmak istiyorum: Amaç karşımızdakinin gelip özür dilemesi değil. Amaç bizim negatif, engelleyici, sınırlayıcı enerjilerden arınmamız. Bu enerjiler temizlendiğinde, biz sorun olarak adlandırdığımız durumdan özgürleşiriz, ilgili olan kişi ve hatta tüm evren. Çünkü bu yöntemle biz Yaradan'ı çağırıp işi O'na teslim ettiğimizden, çok taraflı ve çok katmanlı olarak tövbe-affedicilik ve temizlenme gerçekleşiyor. Bunun sonucunda karşımızdaki kişi de özür de dileyebilir, başka olumlu bir şey de yapabilir...Zaten ho'oponopono değil başka affetme tekniklerinin sonucunda da böyle şeyler yaşanıyor. Bu kesinlikle huzur veren bir durumdur. Bu nedenle o iki kişiden yana ne yap et, affedip özgürlüğün tadını çıkar derim.



__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla