01-06-2009, 02:23 PM
|
#6 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Sevgili Siyahça, Öncelikle günlüğünün hayırlı olmasını dilerim biraz gecikmeli de olsa. Seni, yazdıklarını izlemek benim için çok keyifli oluyor inan. Öyle biri enerjin var ki içimdeki neşeyi kıpır kıpır hareketlendiriyor. Çoğu kez kahkalarla okuyorum. En güzel şifayı dağıtıyorsun bence herkese...(Ama bir tehlike de var: Derler ya bir kahkaha, bir pirzola...) Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
şöyle düşündüm; madem Tanrı bu yolu karşıma çıkardı, ve madem içime bunu yapmayı isteme duygusunu koydu, e demek ki yapabileceğim!
| Çekim yasası ilginç bir şekilde işliyor. Son günlerde, senin yukarıda belirttiğin gibi düşünmeye başlamıştım: Madem ki Allah bir arzuyu, bir dileği içime verdi, o halde bu O'nun dileğidir, O'nun iradesidir ve bana lütfudur. Ben engel çıkarmayı bırakıp kendimi açıyorum ve bu iradenin benim vasıtamla gerçekleşmesini kabul ediyorum. İçimde bunun gerçekleşmesini engelleyen, sınırlayan duygu, düşünce, inanç her türlü hafıza kaydını Allah'a teslim ediyorum. O bizi arındırır ve dileğimiz gerçekleşir. "Allah kendi dilemediği şeyi kuluna diletmez" derler. O halde "Senin iraden gerçekleşsin!" diyorum. Bu sabah da bir arkadaşımla telefonda paylaştım bu düşüncemi. Üstüne senin yazdığını okudum Sevgiler
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |