Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
yerim seni arkadaşım! üşenmeden oturup yazmışsın bir de...elceğizin dert görmesin... evet haklısın şükretmeliyim, hem de aldığım her nefeste 2 kere...çünkü ne belalar geldi geçti, şükür zararı dokunmadan atlattım...(yaaaaniii) düşününce aslında herkes tarafından gerçek yüzü görülen ve dostsuz kalan o vatandaşın yerinde olmak istemezdim...on tane amirin takdirine bile değmez bu... iyi, iş konusunda da rahatladım zorla, şimdi sıra allahın cezası parayı kendime çekmeye geldi! pis yaa! o kadar da hayal kuruyorum ama gelmiyor kollarıma... |
yine ben sıkılmadın benden değilmi bak paraya yine kötü davranıyosun allahın cezası değil allahın bir lutfu birde pis demişsin fulledin yani ama gelmiyorda değil geliyor parayla ilgili her düşünceni olumluya cevir neden parayı hak etmediğini düşünüyosun önce bunu çöz içinde herkes istediği her şeyi hak eder hep azamı kanaat ettin yada geçinecek kadar olsun yeter dedin bence bişey var bunu çöz arkadaşım...allahtan belanın geldikten sonra geçtiğini düşünüyosun ve geçiyor böyle düşündüğün için artık getirme belaları çekip çekip halletiğini her sabah kaltığında aynanın karşısına geç ve gözbebeklerinin içine bak ve seni seviyorum çünki sen tanrının yer yüzündeki halifesisin de bunu üç ay boyunca yap eğer sıkılmazsan sana başka şeylerde tavsiye edeceğim adım adım yap bak içindeki özgüvenin ve duyguların nasıl işleşecek ve huzur bulacak ama bunları istersen sana büyük bir zevkle yazarım ... aydınlık içinde ol...