Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 01:15 PM   #427 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady







5 Ağustos: "Standartlarini yuksek tut; standartlarin ne kadar yuksek olursa o kadar iyidir. Yapmayi ustlendigin seyler icin dikkatsiz ve aceleci olma. Hedef daima mukemmelik olmalidir. Gorunuste o hedefe ulasmak imkansiz olabilir, ancak yine de sen ona ulasmak icin caba gostermeye devam et, uzanmaya devam et. Asla orta karar, gonulsuzce ve sevgi katilmadan yapilmis bir seyle tatmin olma. Birak yaptigin her sey, her ne olursa olsun, Benim icin, Benim ugruma yapilmis olsun; senin hedefin herseyi Benim icin yapmak oldugunda, hedefin daima en yuksek olur; sen de kendinin elinden gelenin en iyisini yapmadikca tatmin olmazsin. Baskalarina hizmet ederken, kendi kimlik-benligini unut. Verici olmanin her duzeyinde sen gercek bir nese ve cosku bulacaksin. Daima sunu hatirla: en yuksekten en alcaga, ruhsal olandan, fiziksel olana, verici olmanin degisik duzeyleri vardir. Seviye hangi seviye olursa olsun, ver. Ve tum kalbinle ver. Ve goreceksin ki verdikce alacaksin da..."



__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla