Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2009, 11:19 PM   #34 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Cevap: Şifacının Yolu

Sevgili Arkadaşlar;
Yine bir kart çektim ve bu sefer "AŞK" kartı çıktı. Prensip olarak her çektiğim kartı konusu ne olursa olsun, yazmaya kararlıyım. Ancak bu sefer çektiğim kart biraz "özel su" larda hareket ediyor, ancak yine de yayınlamaya karar verdim. Çünkü her kartı çekmemin ve sizlerle paylaşmamın bir sebebi var hissindeyim.


Şifacının Yolu

Kartın adı: Sevginin AŞK Hali;

Sayısı ve anlamı: 6, Güzellik, Denge

Kartın geleneksel adı: Âşıklar

Şifacının Enerjisi: Seven biri olarak ruhu ve canı hissetmek, vecd halinde bir olmak

Olumlaması: “İçimdeki Öz’ü dış dünya ile birleştirmek için sevgiyle hareket ediyorum. Ne olmak istiyorsan onu çekiyorum; ne isem, onu yansıtıyorum. Her tarafım güzelliklerle çevrelenmiş. Dünya(Toprak) ve ben biriz.”

Kartın söyledikleri:

“ Bizler senin içinde ve dışında bulunan âşıklarız. Senin iki parçan gibiyiz. İnsanlarda görüp sevdiğin güzellik, sadece senin güzelliğinin bir yansımasıdır. Başkalarını sevdiğinde, kendini de sevmeye başlarsın. Senin içinde tamamlanmış bir Öz var ve o kendini sevgi ile ifade etmeye başlıyor. İçindeki Öz, bu sayede, dış dünyaya açılabilecek cesareti kazanıyor.
Ben, uyumun ruhu içinde bulunan kadın; dünyanın ihtiyaçları üzerine odaklanmış erkek tarafından şekillendiriliyorum.

Ben dünyanın ihtiyaçlarına odaklanmış olan erkek; uyumun ruhu ile bütün olan kadından ilham alıp yönetiliyorum.

Üst bilinç bizim birleşmemiz ile tezahür ediyor. Tanrının kelamı bizimle ete bürünüyor. Böylece kadın ve erkek denge içinde var olabiliyor ve uyumu yaşıyor. İçten gelen ilham ve yönlendirme ile dış dünyanın ihtiyaçları arasında, kendi ortamızda duruyoruz. Bu iki enerjiyi de hem kendi içinde, hem de ilişkilerinde bulabilirsin.

Biz bilinen ve bilinmeyen; mantık ile sezgi; iş ve oyun; ruhsal ve duyusal olanız. Bize ulaştığında, artık dış dünyayı sana karşı çalışan bir güç olarak görmezsin. O (dış dünya) senden, sen ondan fayda sağlarsın.

Şimdi kök enerji (cinsel enerji) hayatın tüm alanlarına yayılıyor, bilinçten bilinç üstüne kadar her yeri kapsıyor. Kundalini enerjisi yükseliyor, uyuyan enerji uyanıyor. Aşk bedensel çekim gücünü ve tanrısal olana özlemini içine alıyor. Aşk içindeki enerjini yükseltiyor ve sana “Sevilen”de bulunan güzellikleri görebileceğin keskin bir bakış veriyor. Gelişen tecrübelerinle birlikte algılarında gelişip derinleşiyor.

Her yerde güzellikleri görmeye, çevreni saran her şeyi sevmeye ve tanrısal olanla bir olmaya başlıyorsun.

Düşünce:
İçimde, dünyaya asla göstermeye cesaret etmediğim biri yaşıyor mu? Onu sevgi ile dışarıya çekebilir miyim?

Alıştırma:
Hayatında seni en çok etkileyen on adamı/kadını bir kâğıda listele. Her bir ismin yanına, onda seni duygusal olarak etkileyen üç özelliğini tarif et. Bu kişinin hangi özelliği sende de var? Kâğıda not aldığın özellikler sana yol göstersin.

Meditasyon:
İçinde var olan, hasretini çektiğin, o bütünlüğe ulaşmış aşığı ziyaret et. Kendi ilişkin, aşk hayatın için ondan tavsiyeler iste. Ona daha mutlu olmak için neleri bilmen gerektiğini sor. Zıtlıkları nasıl dindirebileceğini sor. İçindeki aşığın sana neler söylediğini dinle.

İmgeleme:
Karşı cinsin içinde neler barındırdığını tanımaya, anlamaya çalış. Senin “diğer yarı”n ile karşılaştığını, birbirinizi daha iyi tanıdığınızı, flört ettiğinizi ve aşk içinde bütünleştiğinizi imgele. Her zaman hayal ettiğin gibi olsun. Bunu imgelerken tüm duyularını kullan ve detaylara bağlı kal.

Astrolojik işareti: ikizler

Beslenme:
Hayatına baharatları ekle. Duyularını harekete geçiren, kutlamaya layık, kokularla ve lezzetlerle zenginleştirilmiş bir yemek hazırla. En azından bir öğününü köri ve kırmızıbiber ile tatlandır. Özellikle Meksika ve Hint yemekleri bunun için çok uygun olacaktır. Yemeğin ile birlikte şarap ya da taze sıkılmış meyve suları iç. Tam buğday ekmeği, egzotik meyve çorbaları ve susam taneleri ile sofranı zenginleştir.

Sofrana arzuladığın bir misafir davet et. Sessizlik içinde yemeğinize başlayın. Yiyeceklerin kokularını içinize çekin. Sadece ellerinizi kullanarak, mümkün olduğu sürece konuşmadan anlaşın. Konuşma arzunuzu bastırın. Eğer konuşma zorunluluğu hissederseniz, kelimeler içermeyen sesler çıkarın. Duygularınızı bu şekilde göstermeye çalışın. Bırakın gözleriniz ve kulaklarınız çalışsın.

Renkler:
Pembe, hayranlığın ve evrensel sevginin rengidir. Sıcak bir turuncu, mum ışığındaki ten rengi, altın bilezikler

Sevmek

İçindeki seven, çoğunlukla kendiliğinden, dış dünyadaki sevilene götürür. Sen henüz dış dünyanda büyük aşkı bulmadan, içinde onun tanrısal varlığını, içsel partnerinin varlığını hissedersin. O içsel partneri bulmadan evvel, kimlerle karşılaşırsan karşılaş, sadece kısmı mutluluğu yakalarsın. Fakat o karşılaştıklarının her biri, içinde gizlenmiş olan “diğer yarı”na ulaşmak için yardımcı olacaklardır. Yedi basit adım o tanrısal sevilene ulaşmana yardımcı olacaktır:

1) Partnerine kendini olduğun gibi gösterme riskini göze al.bu sayede ilişkin boyunca büyümesini istediğin tohumların temelini atmış olursun.

2) Her ikinizin hayrı için, bugüne kadar geliştirdiğin tüm artı değerleri ilişkinde kullan. Her ikinize de elinden gelenin en iyisini yapma fırsatı tanı. Partnerine senin gibi olmasını dayatma, ondan senin gibi davranmasını bekleme.

3) İçinde bulunduğun ilişkiye uygun çevresel faktörleri sağla. Partnerin yapsa da, yapmasa da sen elinden gelenin en iyisini yap.

4) Aldığın her iyi şeye şükran duy. İyi niyet bir hediyedir. Teşekkürünü dile getir.

5) İçsel ve dünyasal olarak sahip olduklarına hâkim ol. Değerlerini hem sana hem de çevrene yararlı olacak şekilde kullan.

6) Her zaman, özellikle duygularında geçici iniş ve çıkışlar olduğunda, barış aşıla. Problemler üzerine aşırı yoğunlaşarak onları daha kötü hale getirme. Aklının gücünü alternatif çözümlere odaklayarak kullan. Alternatiflerden bir mutlaka hoşuna gidecektir, çünkü o, içinde çözümü taşıyacaktır.

7) Günün tüm yorgunluğuna rağmen aşka ve sevgiye zaman ayır. Birbirinizden bedensel talepte bulunmak zorunda kalmak yerine, cinsel hayatınızı dolu dolu yaşamak için; her biriniz kendini karşı tarafa hediye ederek sunsun. Ruhun güzelliği bedenin içinde ikamet eder ve bedene hoş bir görüntü verir. Kendini hediye ederek sunduğunda, partnerin seni ruhuna ulaşır.

Eğer bunlar bilincinize yer ederse, her zaman iki tanrısal aşık olursunuz.
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla