Konu: rüyalarım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 11:13 PM   #4 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: rüyalarım

Alıntı:
ebekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet ben de.Hemen hemen yılda birkaç kez rüya görürdüm onları da hatırlamazdım.Telkinleri yaklaşık 10 gündür dinliyorum.Her gün rüya görüyorum ama hatırlamakta yine sorun yaşıyorum.Bu bile değişimin işareti gibi geldi.İnşallah gerisi gelir.
merhabalar.. rüyalarınızdaki değişim ya da rüyaları az da olsa hatırlamaya başlamanız, telkinlerin etkisinin işaretidir.. bilinçaltımız bizi koruma amacıyla, rüyaları hatırlatmayabilir, yani hatırlamamızı engelleyebilir.. rüyaları hatırlamak için gün içinde aklınıza geldiğinde sürekli ' rüyalarımı hatırlıyorum' veya 'rüyalarımı hatırlamayı seçiyorum' deyin.. zaman geçtikçe zaten rüyalarınız hatırlamaya başlayacaksınız.. sitede rüyalar ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla