Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 08:09 PM   #9 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ALTIN ÇAĞ BİLGİLERİ

TRİLOJİ

Hiç kimse geleceğinizi önceden bildiremez, bu mümkün değildir, çünkü henüz o geleceği yazmadınız. Sorumluluk taşıyanlar sizlersiniz, seçimlerinizle, özgür iradenizle nihai sonucu yazacak olan sizlersiniz. Bu konudaki huzursuzluğunuzu görüyoruz.

Yazılı metinlerin önünüze serilmesine çok alışmışsınız, rolünüzü oynarken oyun metinlerinin önünüze serilmesini bekliyorsunuz. Eskiden kontratlarınız böyle gerçekleştirilirdi, şimdi durum çok farklıdır.

7 Mart 2001’de dünyada ilk kez bir insan kopyalanmıştır. Size Atlantis ve Mu ile ilgili öyküler anlatmamızın nedeni, özgür seçim oyun alanında kaydettiğiniz ilerlemelerin sizi o devirdeki titreşim düzeyine yükseltmiş olmasıdır. Şimdi benzer durumlarla karşılaşacaksınız ve aynı seçimlerle ilgili kararlar vermeniz istenecek.

Ancak bu kez size yardım edilmektedir. “Diğerlerini” gözleyin sevgili varlıklar, birçoğu oyun alanının dışında durmakta ve hala kendilerini buraya ait bir gözlemci gibi hissetmekteler. Birçok enkarnasyon boyunca, insandan daha aşağı bir yaratık muamelesi gördükleri o günlerin hücresel anılarını taşımayı kabul etmişlerdi.

Bu enerji damgaları tarihiniz boyunca tekrarlanan kölelik temasının kökenini oluşturur. Onlar insanlığın enerjisinin dengelenmesine yardımcı olmak, eğer fırsat doğarsa bu kez farklı davranmak için acımasız bir dünyada enkarne olmuş çok duyarlı ruhlardır.

Onların geri dönüşleri kutsal kitabınızda “Dünyanın halim olanlara miras kalacağı zaman” olarak bildirilmiştir.

İnsanlık yakında bazı zor seçimlerle karşı karşıya kalacaktır. Bizden genetik mühendisliğin ya da insan kopyalamanın doğru ya da yanlış olduğunu söylememizi beklemeyin, çünkü bu yargılar sadece oyun alanındaki zıtlık illüzyonlarıdır. Size söyleyeceğimiz şey şudur:

Bu teknolojinizin doğal gelişimidir ve ruhsal evriminiz tarafından desteklenmektedir. Aksini söylemek insanların bildiklerini unutmalarını gerektirir ki bu mümkün değildir. Bazılarınız bunun doğal bir yol olmadığı ve Tanrıyı oynamanızın uygun olmadığı inancına sıkı sıkıya sarılacaksınız.

İnsan kopyalamaktan korkmayın sevgili varlıklar, çünkü o içinizdeki yaratıcının bir yansımasıdır. Kaydedilen ilerlemeler insan biyolojisini daha iyi anlamanızı sağlayacak ve sizi Atlantis döneminde uygulanan gençleştirme işlemine götürecektir. Perde çok kalındır, bu yüzden gerçek doğanızı göremiyorsunuz.

Eğer perdeyi bir an için kenara çekebilseydik tüm sırların en büyüğünü görebilirdiniz. Tanrı vardır ve siz O’sunuz! Siz Tanrının bir parçası değil bütünüsünüz! 7 Mart 2001’de bu dünyaya ilk kez gelen varlık büyüyüp bir yetişkin olamayabilir, haber kitlelerden saklandığı için bu konuda hiçbir şey duymayabilirsiniz.

Ancak size diyoruz ki, yeni dünyada bir başka insanın kopyalanması an meselesidir. Atlantis döneminde enerjinin nasıl yanlış kullanıldığını hatırlayın, bunu tekrar deneyimlemeniz gerekmez. Bu yanlış kullanım kötü güçler tarafından yapılmamış, uygulamaya şu anda karşı karşıya olduğunuz aynı sınav ve koşullarla karşılaşan insanların seçimleri sebep olmuştu. Bu içinizdeki tohum korkudur, artık yüzleşip ebediyen onu şifalandırmanın zamanı gelmiştir.


Bu sihirli bir zamandır. Bir süredir teknolojiyle biyolojinin bütünleşmesini bekleyin diyorduk, şimdi bu gerçekleşmiştir ondan korkmayın. Bütünleşme zıt yönde de vuku bulacak, yani biyolojiyle teknoloji bütünleşecek ve çok geçmeden “insan bilgisayarlar” da göreceksiniz, onlardan da korkmayın, çünkü onlar yapmalarını istediğiniz şeyi yapacaklar.

Yıllar önce ilk kez bilgisayar gördüğünüz zamanı hatırlıyor musunuz? O zaman “bunu nerede kullanacağım?” diye sormuş olabilirsiniz. Şunu bilin ki, önünüzdeki on yıl içinde meydana gelecek teknolojik gelişmelerle kıyaslandığında bilgisayarın icadı önemsiz hale gelecektir.

Artık hiçbir sırrın gizli kalmayacağı bir zamanda yaşıyorsunuz, birbirinizin düşüncelerini okumaya başladığınızda duyacağınız sevinci hayal edebiliyor musunuz?

Medyumun açıklaması


“Grup, Atlantis’in yasa koyucularının (konsey üyeleri) yaşam biçimlerini korumak için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyor. Atlantis’te o dönemde büyük ilerlemeler kaydedilmiş, ileri teknolojiyle insan da kopyalanmıştı.

İşsizlik baş gösterdiği, kaynaklar tükenmeye başladığı için Atlantis liderleri adeta halk tarafından kuşatılmıştı. Buna batan kıta Lemurya’dan göç eden bir sürü insanı da ilave ettiğimizde alt yapının nasıl çöktüğünü anlayabiliriz.

Atlantis liderleri sorunu belli yasalar koyarak çözmeye çalıştılar, ancak bu yasalar üç sınıflı bir sisteme yol açtı. Atlantisliler, göçmenler ve “Diğerleri” farklı kurallarla yönetildiler. Diğerleri, kopyalama yoluyla meydana getirilmiş yarı insan yarı robot bir köle sınıfıydı. Evlenip çoğalmaları yasaklanmıştı.

Uygulama Atlantis’in geleneksel yaşam tarzını koruyacak yerde bir köleler sınıfı yaratmıştı. Enerjinin bilinçsiz ve yanlış kullanılması diğer etkenlerle birleşerek sonunda Atlantis’in sulara gömülmesine yol açtı!”
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla