Cevap: Mesut'un Günlüğü Gelecek olan aşkıma ithafen;
Nerelerdeydin bitanem.Sensiz geçen zamanlarda yüreğim hep seni aradı durdu.Kimi zaman geldi umutsuzluğa düştüm.Hayatım da kimse olmayacak dedim.O kadar ki umutsuzdum.geçmiş bana kötü tecrübeler bırakmıştı.Ama kalbimin bir köşesinde umut hep vardı.O gelecekti.Yüreğim adeta çöl gibiydi.bu çölde umutsuzca seni aardım.hayat sensiz boştu,sıradandı.Kimi zamanlar seraplar gördüm.Yüreğim önce seviniyordu ama gerçeği görünce tekrar başa dönüyordu.Bunlar yalancı sevgilerdi.Yoluma devam ettim umutsuzca.Çölde leylasını arayan mecnun gibiydim :)) Güneş tüm sıcaklığıyla beni kavuruyordu.Sussuzdum.Yüürmekte zorluk çekiyordum.Derken bir serap daha gördüm.Önce önemsemedim.Bu dadiğerleri gibi seraptır dedim.Yaklaştım evet hala ordaydı.Şırıl şırıl su akıyordu.Yemyeşildi.Gözlerimi ovuşturdum yok serap değildi.Sudan içmeye başaldım.Su sevgiydi.Biranda canlanmaya başladım.bir zamanlar çöl olan bu yürek senle beraber yeniden yeşermişti.Sevgin tüm vücudumu sarmaşık gibi sarıyordu.Sen hayatıma girdikten sonra çok şey değişti sevdiğim.Şimdi iyiki de yüreğim badireler atlatmış diyorum.Üzüldüm belki ama senle yeniden doğdum.Hayat seninle güzel mutluluklar seninle güzel iyi ki varsın bitanem...Herşeyi hakedeceği kadar mükemmel ama herkesin seni sevemeyeceği kadar özelsin... :))) |